Tartós Köhögés Kezelése

Videó: Tartós Köhögés Kezelése

Videó: Tartós Köhögés Kezelése
Videó: Kommentár Nélkül - 2020.11.22. - Köhögés okai 2024, Március
Tartós Köhögés Kezelése
Tartós Köhögés Kezelése
Anonim

Könnyedén megszabadulhat a tartós köhögéstől a népi gyógymódok segítségével. Univerzális gyógymód a meleg tej, egy kanál mézzel.

Ellen súlyos köhögés friss tejben főzött szárított füge segít. A fekete reteklé gyorsan hat a köhögés ellen. Méz segítségével készül.

A fekete retekbe lyukat készítenek, előmosogatnak, egy kis mézet tesznek bele, négy órán át hagyják, amíg a lyukat meg nem töltik a retek levével.

Igyon egy evőkanál naponta háromszor. Egy másik lehetőség a fehérrépa reszelése és összenyomása. A fekete retek előzetesen cukorral megszórva megsüthető.

Tartós köhögés kezelése
Tartós köhögés kezelése

Süssük két órán át alacsony sütőben, öntsük a sütésből nyert levet, és igyunk két teáskanál étkezés előtt és lefekvés előtt.

Ellen tartós köhögés a hagyma segít. Sütjük meg a felszeletelt hagymát, és öntsünk rá mézet. Fogyassza főételként köretként.

Gargarizáljon nyers hagymalével. Két hagymát is nagyon apróra vághat, friss tejben felforralhatja.

Ezután hagyja négy órán át, és igyon egy evőkanál három óránként. Hasznos olyan tejes hagymát fogyasztani is.

A száraz köhögés a tej főzetének, 10 apró vöröshagymának és 1 fokhagymagerezdnek a segítségével könnyen megszűnik. Adjunk hozzá mézet, és igyunk óránként egy evőkanálnyit.

Tartós köhögés banánnal is kezelik. Dörzsölje át két banánt egy szitán, és adjon hozzá egy teáscsésze vizet kevés cukorral. Melegítsük és igyuk meg a keveréket.

A köhögés elleni hatékony gyógyszer a fekete borsú bor. Forralj 250 milliliter fehérbort 5-6 szem fekete borssal. A meleg keveréket naponta háromszor isszák.

Ajánlott: