Ez A Csodálatos Keverék Meggyógyítja Fájó ízületeit

Tartalomjegyzék:

Videó: Ez A Csodálatos Keverék Meggyógyítja Fájó ízületeit

Videó: Ez A Csodálatos Keverék Meggyógyítja Fájó ízületeit
Videó: Önkényes Mérvadó 2021#183; magyarátlagkereset; No, megállj csak!; Gazdagon classy, szegényen trashy 2024, Március
Ez A Csodálatos Keverék Meggyógyítja Fájó ízületeit
Ez A Csodálatos Keverék Meggyógyítja Fájó ízületeit
Anonim

Mindenkivel előfordult, hogy egy reggel felébredt, és csak merevebbnek érzi magát - nem tud okra gondolni, és az első kávé után valahogy sikerült száműznie a testéből ezt a kellemetlen érzést.

Hamarosan észreveszi, hogy ez a merevség szinte minden reggel megjelenni kezd. Fokozatosan ez az érzés sokáig elmúlik, sőt néha egy egész nap sem érzi magát teljesen szabadnak a mozdulataiban.

Mindez kezd kombinálódni a speciális ún. az ízületek repedése guggoláskor, hirtelen felálláskor stb. Ezeknek a tüneteknek a kombinációja ízületi betegségre utalhat, a leggyakoribb az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis. Természetesen nem minden ízületi fájdalom betegség.

Annak érdekében, hogy ne érezzen fájdalmat, kezdjen el néhány népi receptet követni - ezek gyorsan enyhítik állapotát és segítenek megfeledkezni a fájdalomról.

Mustármag
Mustármag

Az egyik módszer a mustármag használata - kínálunk egy receptet az orosz népi orvoslásból. Viszonylag gyorsan enyhíti a kényelmetlenség érzését. A következőkre van szükség az elkészítéséhez:

- Egy evőkanál víz, méz és mustármag, valamint 1 teáskanál. tengeri só. Tegye a sót és a mustármagot egy mozsárba, és kezdje el az őrlést - akkor vizet adhat hozzájuk, majd mézet - mindezt addig keverjük, amíg a keverék homogén lesz. Az elkészített keveréket egy lezárható tartályban lehet tárolni - mindenképpen tartsa a hűtőszekrényben a népi gyógymódot.

Hogyan kell használni?

Ízületi fájdalom
Ízületi fájdalom

Tegye a keverék egy részét az ujjaira, és könnyű masszázsmozgásokkal kezdje, hogy kenőcsöt vigyen fel a fájdalmas ízületre. Ezután tömörítést kell készítenie a helyén - tegyen egy műanyag zacskót, és erre a célra nyújtófóliát használhat, mivel könnyebb lesz kifeszíteni. A nejlon darabra egy gyapjú szövetdarab van kötve - törölköző, sál, bármi van. Körülbelül két órán át maradjon a borogatásnál, majd mossa le a területet meleg vízzel. A legjobb hatás elérése érdekében ezt a receptet öt napig meg kell ismételni.

Az ízületek másik népszerű receptje a fenyőrügyek - tegyen két marékot egy üvegedénybe, majd fedje le cukorral. A keveréket hét napig sötétben hagyjuk, majd a folyadékot leszűrjük és a fájdalmas ízületek masszírozására használjuk.

Ajánlott: