Növények Az Otthoni Káros Sugárzás Ellen

Videó: Növények Az Otthoni Káros Sugárzás Ellen

Videó: Növények Az Otthoni Káros Sugárzás Ellen
Videó: Nyári szemvédelem az UV-sugárzás ellen 2024, Március
Növények Az Otthoni Káros Sugárzás Ellen
Növények Az Otthoni Káros Sugárzás Ellen
Anonim

Az új technológiák teljesen átvették a mindennapjainkat, és otthonunkban szinte nincs olyan hely, ahol ne lenne sugárzás. TV minden szobában, számítógép, routerek, mikrohullámú sütő a konyhában, mobiltelefonok - általában otthonunk minden sarkát "körülveszik" a különféle készülékek káros hullámai.

Van azonban egy egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon tőlük, és otthonát is még szebbé és kellemesebbé tegye. Ez több cserepes virág segítségével megtehető.

Rozmaring egy fazékban
Rozmaring egy fazékban

Nem csak semlegesítik készülékeink káros hatásait, hanem megújítják a levegőt azokban a helyiségekben is, ahol vannak. Ezen kívül vannak olyan növények, amelyek jelentősen csökkenthetik étvágyunkat, valamint növelhetik azt.

Valójában a növények hatalmas világa ennyit kínálhat nekünk, és annyira keveset tudunk róluk. Itt találhatók a leghasznosabb növények otthonunk számára, és hogyan segítenek nekünk.

1. Az egyik legigénytelenebb virág, amely többek között egész évben virágzik, a muskátli. Bár elhanyagolták, a muskátli nagyon hasznos, különösen, ha meg akarsz szabadulni a szúnyogoktól. Ezenkívül olyan tápanyagokat bocsát ki, amelyek segítenek könnyebben elaludni.

Cserepes növények
Cserepes növények

2. A gerberák és a krizantémok megtisztíthatják a helyiséget, ahol vannak, akár vázában, akár edényben. Ezek a gyönyörű virágok eltávolíthatják a csírák több mint 80% -át a helyiségben. A szobák mikrobái a növényeket is kirabolják - eukaliptusz, aloe, fikusz, levendula, magnólia, begónia, rozmaring.

3. Ha kíváncsi arra, melyik növény csökkenti az étvágyát - ez a rózsa. Ausztráliai tudósok szerint a rózsák aromája hamis jóllakottság érzetét kelti hazánkban.

Növények a házban
Növények a házban

4. Ha aggódik a tévékészülék, a számítógép, a mikrohullámú sugárzás miatt, a virágok segítségével is lehet megbirkózni. Bármilyen típusú otthoni sugárzás univerzális növénye a páfrány. Ez a növény még mutatósabbá és szebbé válik, sugárzást gyűjtve például a tévéből.

A páfrányok mellett célszerű kardot és mikulásvirágot vásárolni - ezek nagyon hatékonyak, ha a szobát megtisztítják a káros sugárzástól. Végül, de nem utolsósorban hasznos, ha egy számítógéppel vagy tévével ellátott szobában van dracena.

Az is jó ötlet, ha kihúzza őket a konnektorból, ha éppen nem használja a készüléket. Mikrohullámú sütő használata esetén annak ellenére, hogy vannak a felsorolt virágok a közelben, célszerű távol tartani magát tőle.

A mikrohullámú sütőből kivett ételeket legalább 2-3 perc elteltével kell megenni. Ugyanez vonatkozik a tévére is - ne tegye túl közel a szeme elé.

Ajánlott: