Népi Receptek A Szem Alatti Táskák Ellen

Tartalomjegyzék:

Videó: Népi Receptek A Szem Alatti Táskák Ellen

Videó: Népi Receptek A Szem Alatti Táskák Ellen
Videó: SZEM ALATTI KARIKÁK, TÁSKÁK - Mit tehetünk ellene? 2024, Március
Népi Receptek A Szem Alatti Táskák Ellen
Népi Receptek A Szem Alatti Táskák Ellen
Anonim

Amikor reggel felébredsz, és tükrödet látod a tükörben, olyan mintha nem lennél benne. Arcod duzzadt, szemed félig csukva, alattuk pedig idegesítő táskák képesek elrontani a hangulatot egész nap.

Ellen táskák a szem alatt a kozmetikumok több ezer terméket kínálnak. De ha nincsenek kéznél, akkor a legegyszerűbb kipróbált népi receptekhez folyamodni, amelyek könnyen elkészíthetők otthon.

Tehát szerezz be egy lepedőt és egy tollat:

- Könnyen készíthet maszkot táskák a szem alatt uborkával. Finoman lereszeljük belőle, adunk hozzá néhány csepp citromlevet. Ezután nyomja össze, majd tegye a szem alá. Maradj így tizenöt percig.

- A zsákokból származó másik népi recept szerint pisztáciát spórolnak meg. Több diót összetörnek. Adjon hozzá egy evőkanál tejet, hogy homogén keveréket kapjon. Körülbelül fél órát maradsz vele.

- Nincs olyan, hogy hallotta volna, hogy a nyers burgonya is segítene. Készíthet egy darab hámozott burgonyát a szem alá. De reszelhetjük is, összekeverjük apróra vágott petrezselyemlevelekkel. Ez a keverék 10 percig a szem alatt marad.

Arcmaszkok
Arcmaszkok

- Most a tejen a sor. Két tampont áztasson friss tejjel, és tegye néhány percig a szem alá. A tejben lévő savnak köszönhetően csökken a duzzanat.

- A tea is hasznára válik. Miután megitta a forró italt, hagyja kihűlni a teazsákokat. És tedd a szem alá. A leghatékonyabb a zöld tea vagy az áfonya tea.

Ne feledje, hogy minden eljárás után ajánlott az edzett területeket bekenni A- és E-vitaminban gazdag krémmel.

Ajánlott: