A Férfiak Csak 3 Hétig élnek Szex Nélkül

Videó: A Férfiak Csak 3 Hétig élnek Szex Nélkül

Videó: A Férfiak Csak 3 Hétig élnek Szex Nélkül
Videó: HOGYAN ELÉGÍTS KI EGY NŐT❓❓🤔👩‍❤️‍👩🌞♀️♀️ 2024, Március
A Férfiak Csak 3 Hétig élnek Szex Nélkül
A Férfiak Csak 3 Hétig élnek Szex Nélkül
Anonim

A szex hiánya mindkét nemre negatív hatással van, és ez teljesen természetes. Természetesen mind a férfiak, mind a nők számára az intim simogatás nélküli időszak nehéz, függetlenül attól, hogy elismerik-e vagy sem.

Mindenkit másképp érint, csakúgy, mint az az időszak, amely alatt szex nélkül kibírunk.

Szex
Szex

A tudósok azonban egy új tanulmánysal cáfolnak minket. Kutatásaik szerint konkrét előrejelzés tehető arról, hogy meddig fog élni a gyengéd és erős partner szex nélkül.

Amikor az ember 20 éves, a felfogása a szeretettel és a szexsel kapcsolatos, és 30 vagy 40 évesen teljesen más. Ebben a tekintetben a tudósok szerint sokkal nehezebb lemondani a szexről 20 évesen, mint lemondani 30 vagy 40 évesen.

Kiderült, hogy a nők sokkal hosszabb ideig maradhatnak ilyen simogatások nélkül, ellentétben a férfiakkal. Az erősebbik nem legfeljebb három hétig tart, nőknél a szex akár két hónapig is délibáb lehet.

Másrészt a nőket nem lehet különösebben ellenállónak tekinteni, mert a tanulmány szerint erőteljesebben befolyásolják a szex hiányát - a szebbik nem sokkal határozottabban néz ki, mint a férfiak. Az uraknak sikerül megőrizni nyugalmukat, állítják a tudósok.

A szex hiánya
A szex hiánya

A tanulmány azt is elmondja, hogy a szex hiánya nem mérhető fel ugyanúgy különböző életkorokban. Vagyis másképp hiányolják a szexet, amikor a legjobb korunkban vagyunk, és amikor már érett emberek vagyunk.

A 20 és 30 év közötti korai években általában napirenden van a szó teljes értelmében való élet gondolata. 30–40 éves kor után a családok, a gyerekek gondolatai, újabb felelősségek támadják meg a fejünket. 40 után mindkét nemnél csökken a nemi vágy.

Emellett törékenyebb korban a fiatalok jobban figyelnek a szexuális kapcsolataik mennyiségére, mint a minőségükre. És mint sok dolog az évek során, ez is átesett egy bizonyos metamorfózison.

Ajánlott: