Napszemüveg - Sok Hiba Van A Választás Során

Tartalomjegyzék:

Videó: Napszemüveg - Sok Hiba Van A Választás Során

Videó: Napszemüveg - Sok Hiba Van A Választás Során
Videó: Jakupcsek Night - Szombat 21:25 [2021.12.04.] 2024, Március
Napszemüveg - Sok Hiba Van A Választás Során
Napszemüveg - Sok Hiba Van A Választás Során
Anonim

A napsütéses hónapok egyik kötelező divatkelléke kétségtelenül napszemüveg. Egész évben viselhetők és feltétlenül hordhatók, hogy megvédjék a szemünket a naptól. A szemüveg kiválasztásakor azonban rendszeresen ugyanazokat a hibákat követjük el.

Szereted a szemüveget, és van legalább néhány párod - és mi is. Hatalmas választékunk van a divatos kiegészítők közül a piacon. Mielőtt nekilátna egy stílusos kiegészítő megvásárlásának, a legjobb, ha megismerkedik gyakori hibák a napszemüveg kiválasztásakor.

Sejtette, hogy általában az arc formája, valamint a szemüveg és a keretek formája. Még akkor is, ha a megfelelő szemüveget célozta meg, gyorsan tönkreteheti őket, ha nem tudja, hogyan kell tárolni.

1. Ne állítsa a szemüveget az arc alakjának megfelelően

Mint mindannyian tudjuk, nincsenek tökéletes arcok. Az aszimmetrikus forma megköveteli, hogy mindig állítsa be a szemüveget, bár minimálisan. Soha ne vásároljon olyan szemüveget, amelyet még nem próbált ki, vagy viseljen más szemüvegét. Mindig, a napszemüveg választásakor, kérjen korrekciót az arcán a bolt szakembereitől;

2. Viseld a fejeden

Napszemüveg
Napszemüveg

Ez a fő a szemüveget torzító hiba és végül - megtörni. Ennek több oka is van. Ha a szemüvegnek van egy kivehető applikátorral ellátott kerete, a fejre helyezett aviator típusú, belegabalyodik a hajba és letöri a keretet. Ezenkívül az egyes fejek alakja sajátos. Ha ráteszi a szemüveget, kockáztatja a keretek kiszélesítését, ami meglazulhat. Ugyanakkor fennáll annak a veszélye, hogy a szemüveg leesik, a lencsék szétszakadnak vagy a keretek összetörnek abban a pillanatban, amikor lehajolsz;

3. Tisztítsa meg a poharakat szalvétákkal, törölközőkkel és ruhákkal

Az ilyen hasonló üvegtisztítók bántják őket, annak ellenére, hogy puhának tűnhetnek. Kivéve, ha az anyag 100% pamut, a szövetben lévő szálak megkarcolják a szemüveg felületét. És nem lehet biztos abban, hogy a ruhája nem piszkos. Ily módon a korábbiaknál is több szennyeződés vihető át belőle a napszemüvegbe;

4. Tegye őket a táskába

Kézitáska
Kézitáska

A viseléssel nincs semmi baj a szemüveged kézitáskájában, amennyiben a megfelelő védődobozba vagy utazótáskába kerülnek. A kézitáska mélysége gyakran olyan éles tárgyakat rejt, mint kulcsok, palackok stb., Amelyek hatalmas károkat okoznak a szemüvegben és tönkreteszik azokat. Ha a táskája túl kicsi, akkor a szemüveget egy mikroszálas kendőbe csomagolhatja, mielőtt beteszi a táskába - ez így is valamilyen módon megvédi őket.

Tudjon meg többet arról, miért olyan fontosak a minőségi szemüvegek, és arról is, hogyan kell megtisztítani a szemüvegét!

Ajánlott: