Az Arc Pórusainak Tisztításának Hatékony Módjai

Videó: Az Arc Pórusainak Tisztításának Hatékony Módjai

Videó: Az Arc Pórusainak Tisztításának Hatékony Módjai
Videó: 5 tipp a TISZTA és RAGYOGÓ arcbőrért 2024, Március
Az Arc Pórusainak Tisztításának Hatékony Módjai
Az Arc Pórusainak Tisztításának Hatékony Módjai
Anonim

A megnagyobbodott pórusok az egyik lehetséges hiányosság, amely megjelenhet a bőrön. Általában kombinált vagy zsíros bőr vagy meleg időjárás esetén gyakoriak.

Lehet, hogy kevésbé vagy hangsúlyosabbak, utóbbi esetben sok hölgy sminkkel borítja be őket, de ez nem helyes, mivel eltömíti őket, és nem engedi a bőrt lélegezni.

Rendkívül óvatosnak kell lennie, ha ez a probléma merül fel, mert pórusok hajlamos a különféle baktériumok gyűjtésére, és még kellemetlenebb pattanásokká válhat. Ebben az esetben hogyan tisztítsa meg az arcát és vigyázzon a megnagyobbodott pórusokra? Itt hatékony módszerek az arc pórusainak tisztítására:

Kezdetnek a legfontosabb betartandó szabály az, hogy az ágy lefekvése előtt mindig tisztítsa meg arcát a sminktől és a felhalmozódott szennyeződésektől. A bőrtípusának megfelelő kozmetikumokat és megfelelő tisztítószereket kell használnia, ha van ilyen.

Az arcápolás, amelyet igénybe vehet, ha problémája van a megnagyobbodott pórusokkal, a házi arcmaszkok alkalmazásával fejeződik ki.

Vigyen fel fehér agyagot, vagy válasszon ilyen tartalmú terméket. Az agyag összezsugorítja a pórusokat és mélyen megtisztítja a bőrt. Ha tiszta agyagot használ, oldja fel vízben, amíg hígtrágya nem lesz, és vigye fel az arcra. Hagyja megszáradni körülbelül 15-20 percig, és öblítse le.

A kávézacc, a fekete köményolaj, a mogyoró- és a citromfűolaj hámozása szintén nagyon hatékony az arc pórusainak tisztítása.

Hámlás
Hámlás

Maszkot készíthet maga, citromlé és fehérje, szőlő vagy eper keverékével. A párolt zabpehely kombinálható citromlével is. Ez utóbbit reszelt uborkával is összekeverjük.

Mert az arc pórusainak tisztítása próbáljon meg egy 3 evőkanál maszkot. liszt, fél pohár meleg víz és fél citrom leve. Amikor a keverék kész, vigye fel az arcra és hagyja 20 percig. Hagyja a bőr feszesebbé és tisztábbá válni, és ellazul. Öblítse le és alkalmazza hetente 2 alkalommal.

Ugyanezen elv alapján elkészítheti egy narancs és 1 evőkanál enyhén felforrósított levének keverékét. aloe vera, amely ismert a bőr gyógyító tulajdonságairól. A keverék lehűlése után alkalmazza. Hagyja ismét 20 percig, és öblítse le.

Mert az arc pórusainak tisztítása A következő kombináció is hatásos: fél pohár meleg tej, tojásfehérje és 1 evőkanál. szódabikarbóna. Alaposan keverje össze az összetevőket, és tamponnal tegye fel, mivel folyékonyabb keveréket kap. Hagyja körülbelül 15 percig, és hetente kétszer alkalmazza.

Fontos, hogy maszkokat készítsen, miután forró zuhanyként vett forró vizet eltömíti a pórusokat.

Ajánlott: