Pigmentfoltok Az Arcon

Videó: Pigmentfoltok Az Arcon

Videó: Pigmentfoltok Az Arcon
Videó: Pigmentfoltok elhalványítása - krémekkel, otthon 2024, Március
Pigmentfoltok Az Arcon
Pigmentfoltok Az Arcon
Anonim

Az arcon lévő pigmentált foltok gyakran a máj, a vese vagy az epe működésének károsodásával járnak. Gyakran megjelennek a terhesség után.

Néha pigmentfoltok jelennek meg az étrendben a vitaminok hiánya miatt, és néha napozás vagy szolárium barnulása után jelennek meg.

A sötét pigmentfoltok az idő előtti öregedéssel járhatnak. A szeplőkre vagy pigmentfoltokra hajlamos embereknek meg kell védeniük bőrüket az ultraibolya sugaraktól.

Hangsúlyozza a magas C- és PP-vitamin tartalmú termékek fogyasztását, csökkentse a kávéfogyasztást. Fehérítőszerek használatakor ne feledje, hogy ezek kiszárítják a bőrt.

Pigmentfoltok az arcon
Pigmentfoltok az arcon

Ezért vigyázni kell velük, és nem szabad megengedni a túlzott használatukat. A citrom, a grapefruit, a savanyú káposzta, a fehérrépa, a petrezselyem, az uborka, a joghurt, a fehérje, a zabpehely fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A velük végzett eljárások után a bőrt alaposan megmossuk vízzel, és tápláló krémet alkalmazunk. Különböző maszkok ajánlottak az arcon lévő pigmentfoltok fehérítésére.

Este kell felvinni az arcra, mivel ilyenkor nem ajánlott napfénynek kitenni. A bőr típusától függetlenül ultraibolya sugaraktól védő krémet alkalmaznak a maszk után. Ez napközben is megtörténik.

A fehérítő maszk uborkából készül. Lereszeljük és a pasztát az arcra kenjük. Fél óra múlva mossa le és táplálja fel a tápláló krémmel.

Az arcon lévő pigmentfoltok eltávolításához keverjen el 20 gramm élesztőt két teáskanál citrom- vagy grapefruitlével. Vigye fel az arcra, és húsz perc múlva mossa le.

A petrezselyem is segít. Finoman vágjon 2 evőkanál petrezselymet, és öntsön fél csésze forrásban lévő vizet. Egy óra múlva szűrje le és kenje meg az arcot naponta kétszer a joghurttal egyenlő mennyiségben elkevert folyadékkal. Húsz perc múlva mossuk meg.

Pigmentfoltok esetén kiegyenlítheti az arcszínt, ha naponta kétszer bekenjük sárgarépalével. Miután a gyümölcslé kiszáradt a bőrön, öblítse le vízzel és tejjel - egy evőkanál csésze vízenként.

Ajánlott: