Népi Módszerek A Szem Alatti Táskák és Karikák Eltávolítására

Videó: Népi Módszerek A Szem Alatti Táskák és Karikák Eltávolítására

Videó: Népi Módszerek A Szem Alatti Táskák és Karikák Eltávolítására
Videó: SZEM ALATTI KARIKÁK, TÁSKÁK - Mit tehetünk ellene? 2024, Március
Népi Módszerek A Szem Alatti Táskák és Karikák Eltávolítására
Népi Módszerek A Szem Alatti Táskák és Karikák Eltávolítására
Anonim

A szem sokkal jobban néz ki, ha nincsenek fenyegető zacskók és sötét karikák alattuk. Az álmatlan éjszakák, az oxigénhiány, a rossz arcbőrápolás és a nem megfelelő táplálkozás befolyásolják a szemhéjak állapotát.

Fokozatosan sötét karikák és táskák alakulnak ki, amelyek nagyban veszélyeztetik az arcot. A szem körüli bőr nagyon érzékeny és gyengéd, ezért különös gondot igényel.

A sötét karikákat elsősorban a túlzott pigmentáció okozza, amit súlyosbít, hogy ezen a területen a bőr mindig a szempillák árnyékában van.

A sötét karikák a túl vékony bőrön is megjelennek, amelyen az erek látszanak, valamint a belső szervek egyes betegségei esetén.

A test elégtelen vízellátása, valamint a túlzott napozás és az alváshiány sötét karikákat okoz.

Táskák a szem alatt
Táskák a szem alatt

Alkohol- és cigarettatúlterhelés, valamint hosszabb számítógép-használat esetén is előfordulnak.

A túlzott mennyiségű krém, amelyet éjszaka hagy a szemhéjon, duzzanatot okozhat, ennek következtében a szem táska. A felesleges krémet mindig szalvétával távolítják el.

A szem alatti sötét karikák csökkentése érdekében használjon kozmetikumokat K-vitaminnal és A-vitaminnal. De a népi módszerekkel kezelheti a problémát.

A burgonya maszk segít a sötét karikákban és a szem alatti táskákban. Nyers burgonyát reszeljünk le. Tegyen egy evőkanál reszelt burgonyát két darab gézre.

A gézdarabokat a burgonyával lefelé fordítva helyezzük a szemekre. 20 perc elteltével a maszkot eltávolítjuk, és a szem körüli bőrt olívaolajjal kenjük meg, amelyet csapoló mozdulatokkal alkalmazunk, hogy ne nyújtsuk meg a vékony bőrt. 10 perc elteltével távolítsa el a felesleges olívaolajat cukor nélküli hűtött zöld teába mártott pamut törlőkendővel.

Olivaolaj
Olivaolaj

A diómaszk segít eltávolítani a sötét karikákat és a szem alatti táskákat. Keverjen össze 2 reszelt diót 1 evőkanál olívaolajjal és 1 csepp citromlével. Az elegyet az alsó szemhéjakra visszük, 10 percig hagyjuk, majd langyos vízbe mártott vattacsomóval mossuk.

A túrós borogatás eltávolítja a szem alatti táskákat és sötét karikákat. A magas zsírtartalmú túró jól pépes, hogy krémszerű legyen. Csomagoljon be egy darab gézt, és tegye a gézt 20 percre a szemére.

A teatömörítések gyorsan eltávolítják a szem alatti zacskókat és a sötét karikákat. A pamutdarabokat lehűtött zöld vagy fekete teába mártjuk, és a szemre tesszük. Hét perc múlva elmennek.

Ajánlott: