Készítsen Könnyű Barnulást önbarnítóval

Videó: Készítsen Könnyű Barnulást önbarnítóval

Videó: Készítsen Könnyű Barnulást önbarnítóval
Videó: Önbarnítás tippek 🔆 + a Krémmánia legnépszerűbb önbarnítója 🔝 2024, Március
Készítsen Könnyű Barnulást önbarnítóval
Készítsen Könnyű Barnulást önbarnítóval
Anonim

Az önbarnító a leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszer a barnulásra. Sőt, kiválasztásával elkerüli a veszélyes szoláriumot vagy a káros ultraibolya sugarakat, amelyek egyre veszélyesebbek a bőrre.

Az önbarnítók teljesen ártalmatlanok, mivel nem hatolnak be mélyen a bőrbe. Egyszerűen színezőanyagokat tartalmaznak. Színüket a dehidroxi-aceton anyag okozza. A cukrok csoportjába tartozik.

Amikor a bőrre kerül, az anyag kölcsönhatásba lép a fehérjékkel és az aminosavakkal, melanoidinokat képezve. Ők a fő bűnösök, hogy elsötétüljünk.

Az önbarnítók hatása körülbelül tíz napig tart. De ne feledje, hogy ez a bőr színétől függ. A zsíros bőr szarurétege sűrűbb, a dehidroxi-aceton mélyebben és több sejttel lép kölcsönhatásba az epidermiszszel. Ekkor a festés tartósabb. A száraz bőr vékonyabb stratum corneum, ezért a mesterséges arcszín rövidebb.

Készítsen könnyű barnulást önbarnítóval
Készítsen könnyű barnulást önbarnítóval

Ha szőke vagy vörös hajú, nagyon világos bőrű, a szakértők azt tanácsolják, hogy önbarnítót használjon hidratáló tej formájában a könnyű kategóriába.

Sötét szőke vagy barna hajú, nem annyira sápadt bőrű nők számára alkalmas a barnító tejjel, krémmel vagy krémmel jelölt közepes.

És a sötét bőrű fekete hajra a legjobb a sötét feliratú termékekre fogadni. Mivel az arcbőr nehezebben színezhető, külön önbarnítók állnak rendelkezésre az arc és a test számára.

Alkalmazza az önbarnítókat egyenletesen, masszázsmozgásokkal, kezdve a lábaktól és a vállakig. A könyök, térd, tenyér, láb bőre vastagabb és könnyebben pigmentálódik. Ezért takarja le ezeket a területeket nagyon vékony réteggel.

Ha még mindig foltos a bőre, tisztítsa meg frissen facsart citromlével és kevés oxigénes vízzel.

Javasoljuk, hogy az önbarnító alkalmazása után több órán keresztül ne gyakoroljon vagy végezzen más fizikai tevékenységeket. Mivel az izzadás zavarja a termék egyenletes eloszlását. A minőségi önbarnítók hidratálják és táplálják a bőrt.

Ajánlott: