Arany Tippek A Női Bőr Borotválkozásához

Videó: Arany Tippek A Női Bőr Borotválkozásához

Videó: Arany Tippek A Női Bőr Borotválkozásához
Videó: 5 szokás, amitől rettegnek a férfiak, de IMÁDJÁK a nők! | #hastílusvanmindenvan 2024, Március
Arany Tippek A Női Bőr Borotválkozásához
Arany Tippek A Női Bőr Borotválkozásához
Anonim

Borotválkozás világháború vége után népszerűvé vált és globális trenddé vált. A levéltárból egyértelműen kitűnik, hogy a nagy kataklizma utáni válság éveiben nagy a hiány a háztartási cikkekben, beleértve a nejlonzoknákat is. Mezítláb a kínos szoknya alatt gyorsan divatirányzattá válik.

Ez vezetett a ma ismert szőrtelenítési módszerek - gyantázás, lézeres szőrtelenítés stb. A borotválkozás azonban továbbra is a haj felesleges kezelésének leggyakoribb és fájdalommentes módja. Íme néhány tipp egy hosszabb és simább borotválkozáshoz a nők számára, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy helyesen csinálod-e.

Soha korán reggel

Ne borotválja azonnal ébredés után. Ezután a bőr megduzzad. Várjon fél órát vagy egy órát. Ezután a bőr megnyúlik, és a haj jobban kijön, a jobb borotválás érdekében.

A felkészülés elengedhetetlen

A hatékonyság érdekében vegyen egy meleg zuhanyt. Nincs időd? Ezután meleg törülközővel csomagolja be azokat a testrészeket, amelyeket szőrteleníteni fog. A bőr megpuhul, és a borotválás sokkal simább lesz. Kerülje a száraz borotválkozást. Károsítja a bőrt, és fennáll a vágások veszélye.

Hidratált bőr
Hidratált bőr

Hámlasztja le a bőrét

A borotválkozás előtti bőrradírozás eltávolítja az elhalt sejteket, ami megakadályozza a borotva eltömődését. Ezt az eljárást a

luffaszivacs vagy hámlasztó hámlasztó testzselé. A borotválkozó gél használata lelassítja a haj növekedését. Kerülje a bőrt kiszárító krémeket.

A jó borotva elengedhetetlen

A borotvának több pengével, összecsukható fejjel és hidratáló szalaggal kell rendelkeznie. Használatakor a pengéknek teljes hosszukban hozzá kell érniük a bőrhöz. A használati szög legyen 90 fok. A legfontosabb az, hogy a borotvát mindig a haj növekedésének irányával szemben mozgassuk. Ne használjon kopott borotvákat.

Miután befejezte a borotválkozást, nedvesítse meg a bőrt a jobb megjelenés érdekében, és kerülje a kiszáradást.

Ajánlott: