Hogyan Kell Alkalmazni A Szempillaspirált?

Videó: Hogyan Kell Alkalmazni A Szempillaspirált?

Videó: Hogyan Kell Alkalmazni A Szempillaspirált?
Videó: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Március
Hogyan Kell Alkalmazni A Szempillaspirált?
Hogyan Kell Alkalmazni A Szempillaspirált?
Anonim

Spirál felvétele az a trükk, amely ragyogó megjelenést mutat, még akkor is, ha csak az arcunkra tesszük. Mentő segítséget nyújt, amikor éppen sietünk, lazán szeretnénk szépnek tűnni, vagy olyan külsőt szeretnénk elérni, amellyel legyőzhetjük vágyaink tárgyát.

Hatalmas sokféle márka és típusú spirál található a piacon. Ez egyszerûvé és bonyolulttá teszi a választást, mert a tökéletes látás érdekében meg kell találnia a legmegfelelõbb szempillaspirált. Szüksége van a szempillák volumenére, megvastagítására vagy meghosszabbítására?

A szempillaspirál minden kézitáskában helyet kap. Itt hogyan kell alkalmazni a szempillaspirált?

1. Alkalmazza a szempillaspirált először az alsó, majd a felső szempillákra, a szem belső és külső sarkáig. Így el fogja érni az álmodozó kifejező megjelenést.

2. Annak érdekében, hogy ne zavarja a szemhéjak foltjainak tisztítását, tágra nyitja a szemét. A tökéletes smink elkészítéséhez megkímél minden kenést, réteget vagy egyéb felesleges erőfeszítést.

3. Az egyenletes alkalmazáshoz tartsa az ecsetet vízszintes helyzetben. Ezután függőlegesen elforgatva hangsúlyozhatja az egyes szempillák hegyét. Ha nemezelés fordul elő, készítsen elő egy fésűt a szempillák fésüléséhez.

4. Ha úgy döntött, hogy szemhéjfestéket ad hozzá, tegye meg korábban szempillaspirál felvitele. Így a szempillák vizuális hangerőt kapnak a további hatás érdekében. Jó szempillaspirálot két rétegben alkalmazni.

Szempillaspirál felvitele
Szempillaspirál felvitele

5. Ügyeljen a szempillák gyökerére. Szempillaspirál felvitele onnan indul. A tapadás elkerülése érdekében, főleg ha nincs fésűje, fordítsa függőlegesen az ecsetet, és vigye fel a szempillák hegyére.

A szempillák lehető legnagyobb összegördüléséhez forgassa el az ecsetet a szempillaspirál felvitele közben. Ha nem éri el a kívánt hatást, használjon szempilla hajcsavarót.

A szempillaspirál lehetővé teszi a kísérletezést. A fekete minden szemre megy, de ha más megjelenést szeretne elérni, használhat más színeket is. Válasszon az alkalomnak megfelelően.

Keverhetne több spirált is. Ízlés és érzés kérdése. Használja örömmel kedvenc sminkjét, hogy mindenkit meghódítson kifejező megjelenésével, amelyet fenséges szempillaspiráljának köszönhet.

Ajánlott: