Koffein Az Egészséges és Fényes Hajért

Videó: Koffein Az Egészséges és Fényes Hajért

Videó: Koffein Az Egészséges és Fényes Hajért
Videó: 10 Tipp az egészséges hajért | Viszkok Fruzsi 2024, Március
Koffein Az Egészséges és Fényes Hajért
Koffein Az Egészséges és Fényes Hajért
Anonim

Ismeretes, hogy a kávézacc arcradírként használható, és a koffein komolyan támogathat minket a narancsbőr elleni küzdelemben. Ezen tulajdonságok és a bennünket felélénkítő képesség mellett a keserű ital rendkívül hasznos a haj számára.

A kávé nagyon jó hatással van a hajra - felhasználhatja növekedésének javítására, amit meg kell tennie, ha őrölt kávéval masszírozza a fejbőrét. Ez a módszer sötét hajú hölgyeknek ajánlott.

A haj növekedésének serkentésének másik lehetősége a keserű ital felforralása, lehűtése, majd megfelelő palackba helyezése. A legjobb az lenne, ha a palackban lenne spray - így sokkal könnyebben felvihető.

Kávé
Kávé

A hajmosás után permetezze be a gyökereket egy kávéval, majd hagyja rajta a lehető leghosszabb ideig. Ezután öblítse le a haját. Rendszeres használatakor észreveszi, hogy a haja lényegesen kevésbé esik ki.

A koffeint valójában olyan hölgyek használhatják, akik fokozni akarják hajuk sötét színét. Erős kávét kell főznie - le kell öblítenie vele a haját.

Készíthet maszkot olívaolaj segítségével, ha lehetséges hidegen sajtolva és finomítva, valamint őrölt kávét. Meghevítjük az olívaolajat egy megfelelő serpenyőben, de forrás nélkül Miután a cefre elkészült, kivonhatja a tűzhelyből.

Kávémaszkok
Kávémaszkok

Vigye fel a keveréket a haj teljes hosszában - a hajnak nedvesnek kell lennie. Műanyag borítással tekered be a fejed, használhatsz fürdősapkát is.

30 perc elteltével a szokásos termékekkel lemoshatja a haját. Készítse el a maszkot legalább hetente egyszer. A koffein fényessé teszi a haját, az olívaolaj pedig táplálja a fejbőrt.

A következő maszkhoz kamillára, néhány csepp ylang-ilang olajra, 1 evőkanál kávéra lesz szüksége. Először a kamilla főzetét kell elkészítenie - a gyógynövényt kb. Liter vízben felforraljuk.

Ezután adjuk hozzá a kávét és 3-4 csepp vajat. Keverje össze a kamillával, és dörzsölje be a hajgyökereket, és a többit öntse a hajra.

Ajánlott: