Fontos Tippek A Lábápoláshoz

Tartalomjegyzék:

Videó: Fontos Tippek A Lábápoláshoz

Videó: Fontos Tippek A Lábápoláshoz
Videó: 6. Lépés: Az Irányítópult (FONTOS videó!) 2024, Március
Fontos Tippek A Lábápoláshoz
Fontos Tippek A Lábápoláshoz
Anonim

A hölgyek imádják manikűrrel és pedikűrrel kényeztetni magukat. De a kéz- és lábápolás nem áll meg itt. Különösen a lábak számára. Íme, mire kell figyelni, hogy végtagjai jól érezzék magukat.

Cipő

Nagyon fontos, hogy kényelmes cipőt viseljen, amely megfelel Önnek - és nem az ízét és a színét értjük, hanem hogy tökéletesen illeszkedjen a lábához. A legjobb megoldás az ortopéd cipők választása. Fontos, hogy az Ön számára azonos méretűek legyenek - egyetlen szám sem kisebb, sem nagyobb.

A lépések

Gondoskodjon a talpon
Gondoskodjon a talpon

A lépések minden hölgynek, és nem csak - a férfiak számára ez még fontosabb, a lábak fontos része. Egészségeseknek, tiszta és sima bőrűeknek kell lenniük. Ha gombák kezdenek kialakulni rajtuk, intézkedéseket kell hozni.

Masszázs

Lábmasszázs és a lépcsőn nemcsak öröm, hanem valami, amely megszabadul a problémáitól. Megteheti saját maga is, ha egyszerűen kenje meg a lábát lábápolóval vagy más krémmel. A masszázs megakadályozza a visszér kialakulását is.

Hámlás

lábmasszázs
lábmasszázs

Jó jó lábápolás hogy megpucolja magát. Ezt megteheti akár manikűrössel, akár önmagával. 2-3 havonta megteheti, reszelővel eltávolítja az elhalt bőrt. Ezután feltétlenül alkalmazzon hidratáló krémet.

Itt egy gyors recept, amellyel hogy támogassa a lábát nagy alakban és formában. Tegye a lábát kb. 10 percre egy medencébe, meleg vízzel és szappannal. Ezután tisztítsa meg őket a kemény bőrtől egy hámlasztó, habkővel és egy lábdeszkával. A körömre tolhatja a kutikulákat. Ügyeljen arra, hogy langyos vízzel öblítse le és szárítsa meg. Feltétlenül alkalmazzon krémet, és masszírozza a lábát a lábujjaitól a bokáig. Távolítsa el a szép krémet a körmökről.

Ajánlott: