Közzététel: A Ránctalanító Krémek Nem Működnek

Videó: Közzététel: A Ránctalanító Krémek Nem Működnek

Videó: Közzététel: A Ránctalanító Krémek Nem Működnek
Videó: Ránctalanítanak-e a ránctalanító krémek? 2024, Március
Közzététel: A Ránctalanító Krémek Nem Működnek
Közzététel: A Ránctalanító Krémek Nem Működnek
Anonim

A természetes szépség felbecsülhetetlen. Ezeket a szavakat valószínűleg egy férfi ejtette ki, aki úgy döntött, hogy spórol némi pénzt a márkás kozmetikumok vásárlásából. Normális körülmények között fukarnak tartanánk.

Kiderült, hogy az úrnak igaza volt. A Dél-Dániai Egyetem tudósainak tanulmánya bizonyítja, hogy teljesen értelmetlen drága arckrémekre költeni a pénzét - ezek nem működnek.

Kozmetikai termékek
Kozmetikai termékek

A statisztikák azt mutatják, hogy a kozmetikai ipar éves profitja világszerte meghaladja a 12 milliárd dollárt.

A legdrágább öregedésgátló krém darabonként alig haladja meg a 13 300 dollárt. Ebből az arckrémből egy gramm annyi, mint öt gramm arany.

A nők milliói világszerte jelentős összegeket költenek drága kozmetikumokra és dicséretre méltó ránctalanító krémekre. Amint azt a dán tudósok tanulmányának adatai mutatják - ezek a kiadások értelmetlenek.

Szép bőr
Szép bőr

A világ kozmetikai óriáskorai öregedésgátló krémjeiben speciális zsíros anyagokat, úgynevezett "liposzómákat" használnak, hogy az öregedésgátló termékeket mélyen a bőrbe szállítsák, ahol az öregedési folyamat megkezdődik.

A Dermatológiai Kar dán tudósainak tanulmánya azt mutatja, hogy ahelyett, hogy hasznos anyagokat juttatnának a bőr mélyebb rétegeibe, a liposzómák az első érintkezéskor lebomlanak.

Prof. Lius Bagatoli szerint ennek oka az, hogy: „A bőr feladata, hogy blokkolja a különféle külső anyagok bejutását a szervezetbe.

Ezért gyakorlatilag blokkol mindent, ami megpróbálja áthatolni rajta.

Most a labda a kozmetikai óriások területén van, akiknek meg kell találniuk a másik módját annak, hogy ránctalanító krémjeik valóban hatékonyak legyenek.

Ajánlott: