Lindsay Lohant Kirúgták Egy Szállodából Adósság Miatt

Videó: Lindsay Lohant Kirúgták Egy Szállodából Adósság Miatt

Videó: Lindsay Lohant Kirúgták Egy Szállodából Adósság Miatt
Videó: Irodalmi kávéházak - Budapest Anno II. | Viszkok Fruzsi 2024, Március
Lindsay Lohant Kirúgták Egy Szállodából Adósság Miatt
Lindsay Lohant Kirúgták Egy Szállodából Adósság Miatt
Anonim

Lindsay Lohan hollywoodi sztár nem hagyja abba a beszélgetést. Néhány nappal ezelőtt a vezetőséggel folytatott viharos botrány után kidobták Los Angeles egyik rangos szállodájából.

Ennek oka az volt az adósság, amelyet Lindsay felhalmozott a szállodai tartózkodás alatt - ötvenezer dollár. A színésznő néhány hónapig rendszeresen tartózkodott a Chateau Marmont Hotelben, és mindig harminchárom számú lakást akart.

Idén májusban költözött, és azóta egyetlen centet sem fizetett, a szálloda tulajdonosai felháborodtak. Lindsay nagyon drámai módon fogadta el, hogy a szálloda vezetése hivatalos levelet küldött neki, amelyben tájékoztatta, hogy már nem keresik a szállodában.

Sajnos Lindsay-t nem először teszik ki pénzért. Valamivel ezelőtt negyvenezer dollárral tartozott egy napelemes stúdióhoz.

Botrány után a sztár azzal érvelt, hogy vonakodik fizetni azzal, hogy elég híres volt, és a stúdió tulajdonosainak örülniük kell, hogy úgy döntött, hogy igénybe veszi szolgáltatásaikat, és nem is gondolták, hogy fizetnie kell.

Lensy Lohan
Lensy Lohan

Lindsay azonban régóta nem tartozik a legkeresettebb színésznők közé. A drog, az alkohol, a szexváltás és a forgatási botrányok után Lindsay már nincs a filmkészítők hevében.

Lindsay Lohan annyira arrogáns, hogy Barack Obama amerikai elnök védelmét akarja csökkenteni az adóiban, és azt állítja, hogy milliomosnak vádolják, és sürgősen azt akarja, hogy csökkentsék az adókat. A színésznő odáig ment, hogy a közösségi hálón levelet küldött az elnöknek.

Lindsay az egyik legjobban fizetett fiatal színésznő volt, és rövid idő alatt gyorsan öregedő sztár lett belőle, aki rövid ideig ragyogott Hollywoodban.

Miután szerepelt a "Machete" filmben, Lindsay két évig munkanélküli volt, majd nagy örömére szerepet kapott a "Liz és Dick" sorozatban, ahol Elizabeth Taylor filmsztárt alakítja.

Ajánlott: