A Tökéletes Menyasszonyi Csokor! Melyek A Legjobb Virágkombinációk

Videó: A Tökéletes Menyasszonyi Csokor! Melyek A Legjobb Virágkombinációk

Videó: A Tökéletes Menyasszonyi Csokor! Melyek A Legjobb Virágkombinációk
Videó: Repül a menyasszonyi csokor 2024, Március
A Tökéletes Menyasszonyi Csokor! Melyek A Legjobb Virágkombinációk
A Tökéletes Menyasszonyi Csokor! Melyek A Legjobb Virágkombinációk
Anonim

Minden nő elképzeli az esküvőjét. Hogyan halad az oltár elé, ahol a választottja várja őt. Álmai fehér esküvői ruhájába öltözött. Szebbnek érzi magát, mint valaha. Igen, az esküvők és azok előkészületei az élet legizgalmasabb eseményei közé tartoznak. És minél közelebb kerül a nagy nap, annál inkább emlékezünk arra, hogy elfelejtettük tisztázni a fejünkben a legfontosabb kiegészítő részleteit. Nem, nem a cipő. Az esküvői csokor!

A menyasszonyi csokrok igazi kihívást jelentenek minden virágüzlet számára, mert ez az esély a fantáziájuk megvadulására. De vajon elgondolkodott már azon, hogyan képzeled el azokat a virágokat, amelyeket életed legfontosabb napján a kezedben fogsz tartani? Számos faj népszerű virágok menyasszonyi csokorhoz.

Köztük természetesen rózsák is vannak. Régóta a szeretet és a szépség szimbólumának tekintik őket. Gyakran használják metaforájaként az érzelmek és a szeretett személy iránti szenvedély iránt. Többféle rózsa népszerű az esküvők számára: a klasszikus, amelyet minden virágboltban láthat, a mini és a kerti rózsák, amelyek drágának tűnnek (és költségesek is), hihetetlen aromájuk és bolyhos, nyitott színük is megkülönbözteti őket.

A tulipán szintén népszerű lehetőség virágok esküvői csokorhoz. Alkalmasak lennének egy tavaszi esküvőre, és az általuk kínált csodálatos paletta bármilyen stílushoz illeszkedik. A hortenzia önmagában is különösen népszerű és rendkívül szép. Leggyakrabban fehér, kék, rózsaszín vagy lila színűek. A bazsarózsa az utóbbi években különösen előnyös lehetőség volt. Rendkívül szelídek, stílusuk sugárzik és francia osztályúak.

Menyasszonyi csokor
Menyasszonyi csokor

A virágok kombinálásának kérdése nem áll a háttérben. Bár mindegyik gyönyörű, nem minden virág jár mindenkivel. Mindez az esküvői évadtól és stílusától, valamint személyes preferenciáitól függ. Ha elképzel egy erdei esküvőt, akkor megközelítheti a töröttet, és kombinálhatja a fehér kerti rózsákat több zölddel. Ha különösen extravagáns vagy, akkor hozzáadhat pozsgás növényeket (sivatagi rózsákat) és bogáncsot a képhez.

Ha az esküvő tavasz, akkor bármelyiket kombinálhatja virágok menyasszonyi csokorhoz. Ha elképzeled virágcsokorodat, válassz színes freéziákat, tulipánokat, jácintokat és nárciszokat. Ha a fénytartományban képzeli el, ismét választhatja a fehér tulipán és a frézia kombinációját, valamint a virágüzlet által választott stílusos növényzetet.

A bazsarózsa kombinálható sivatagi rózsákkal, gyöngyvirággal vagy száron lévő mini rózsákkal. Gyakran azonban a pünkösdi rózsa önmagában elegendő. Különösen, ha kombinálod a virágzással, a félig virágzással és azokkal, amelyek még mindig a rügyen vannak.

A rózsa kombinálható liliommal, különösen akkor, ha az esküvői csokor a rózsaszín vagy a fehér tartományban van. Ha fehér, feltétlenül tegyen extra zöldet vagy apró fehér virágokat a szárra.

Gyönyörű menyasszonyi csokor
Gyönyörű menyasszonyi csokor

Ha pedig fiatalosabbnak, nyáriasabbnak és komolytalanabbnak képzeled el az esküvődet, vagy csak a stílusodhoz illik, választhatsz egy csokor vadvirágot is. Általános szabály - minél színesebb, annál szebb. A kombinációkra pedig nincsenek szabályok. Minden virág a másikkal megy.

Kombinálhatja a hortenziait vadvirágokkal és zöldekkel is. Kis százszorszépekkel, fréziákkal, gyöngyvirággal, pozsgás növényekkel, liliomokkal járnak. És ne feledje: bár fontos egy konkrét ötlet a fejében, hallgassa meg a virágüzletét. Bízzon abban, aki tapasztalattal rendelkezik az esküvőkkel kapcsolatban, bemutathatja a megrendelések portfólióját, és kedveli a stílusát.

Ajánlott: