Természetes Termékek, Amelyek Táplálják és Feszesítik A Bőrt

Tartalomjegyzék:

Videó: Természetes Termékek, Amelyek Táplálják és Feszesítik A Bőrt

Videó: Természetes Termékek, Amelyek Táplálják és Feszesítik A Bőrt
Videó: Mi a teremtés nagy trükkje? - Dr. Egely György, Jakab István 2024, Március
Természetes Termékek, Amelyek Táplálják és Feszesítik A Bőrt
Természetes Termékek, Amelyek Táplálják és Feszesítik A Bőrt
Anonim

Ha azt akarja feszes bőrDe ha nem érdekli a Botox vagy más drága vegyszerekkel teli vegyszer, akkor ez a cikk csak neked szól.

Bár nem lehet 100% -osan helyreállítani a megereszkedett bőrt, néhány természetes gyógymód segítségével jelentősen javíthatja annak állapotát és visszaállíthatja természetes textúráját.

Szóval, milyen lehetőségei vannak a dermis feszességének javítására? Itt vannak a legnépszerűbbek és leghatékonyabbak természetes termékek, amelyek táplálják és feszesítik a bőrt!

Tojásfehérje

A tojásfehérje Botox jellegű. Tele vannak lipidekkel, amelyek feszesítik a bőrt, és kiváló eszköz a táplálására és tonizálására. Használhatja önmagában, vagy összekeverheti őket joghurttal vagy mézzel. Használja ezt az arcmaszkot hetente kétszer, és maga is meglátja az eredményt.

Citrom

A citrom táplálja a bőrt
A citrom táplálja a bőrt

A legtöbb ember tisztában van a citromlé ragyogó hatásával, de tudta-e, hogy ez is nagyszerű lehetőség a megereszkedett bőr megfeszítése. Azonnal védi a bőrsejteket, lehetővé téve számukra az öregedés minden jele elleni küzdelmet. A citromban található C-vitamin serkenti a kollagén termelését, amely jótékony hatással van a bőr rugalmasságára. A citromsav tisztításra és halványításra is hasznos. Használhatja festékként. A citromlé egyetlen hátránya, hogy érzékenyebbé teszi a bőrt a napra. Ha kimegy, feltétlenül használjon fényvédőt a bőr védelme érdekében, és kerülje a bőrsejtek további károsodását.

Aloe vera

Azok a lehetőségek, amelyeket kockázat nélkül használhat közvetlenül a bőrön, az aloe vera. Ez a növény tele van almasavval, és varázslatos a bőr számára - javítja rugalmasságát, természetesen hidratálja és növeli a kollagéntermelést. Az aloe vera gél gazdag E-vitamin forrás. Ez egy másik természetes antioxidáns, amely megvédi a sejteket a károsodástól és a rendellenes növekedéstől. Használja a gélt közvetlenül a nyakon és az arcon, hagyja körülbelül 20 percig. Öblítse le langyos vízzel, és a bőre ragyogni fog. Egy másik lehetőség az aloe vera kombinálása kevés mézzel és citrommal. Ez lehetővé teszi, hogy a C- és E-vitamin összes előnyét kiaknázza.

Uborka

Táplált és fiatal bőr esetén használjon uborkamaszkot
Táplált és fiatal bőr esetén használjon uborkamaszkot

Az uborka egy gyors toner, amelyet naponta használhat. Ezek az egyik legolcsóbb lehetőség, továbbra is rendkívül hatékonyak és mindenki számára megfelelőek. Még az érzékeny bőrű emberek is használhatják az uborkát közvetlenül az arcukon. Csak annyit kell tennie, hogy levág néhány darab uborkát, és az arcára dörzsöli. Az uborkalé szintén segít bezárni a pórusokat és csökkenti a baktériumok kialakulásának kockázatát. Használhatja az uborkát egy hosszú nap végén a bőr újraélesztésére. A hidratálás hűti és enyhíti az irritált bőrt. Kipróbálhat egy maszkot is uborkalével, tojásfehérjével és aloe verával. Tartsa 15 percig és mossa le langyos vízzel. A legjobb eredmény érdekében tegye meg hetente egyszer vagy kétszer.

édesem

A méz a tiszta, feszes és ragyogó bőr fenntartásának hagyományos, de nagyon hatékony módszerei közé tartozik. Táplálja, védi a kiszáradástól és az öregedéstől, antioxidánsként működik. Használhatja önmagában, vagy összekeverheti egy kis olívaolajjal és citromlével. Alkalmazza a maszkot az arcára, amíg meg nem szárad, majd öblítse le langyos vízzel. Használja ezt naponta egyszer vagy kétszer. Egy másik alternatíva az, hogy tejfölt teszünk a mézhez, és a keveréket maszkként kenjük a bőrünkre. Még akkor is, ha hetente egyszer megteszi, a hatás nyilvánvaló lesz.

Fahéj

A fahéj feszesíti a bőrt
A fahéj feszesíti a bőrt

Mit szólnál egy fűszerhez, amely valószínűleg van a szekrényedben? Amellett, hogy tökéletes ízt ad a süteményeknek, kiváló eszköz a süteményekhez tonizálja és feszesíti a bőrt. Fahéjat adhat egy kis olívaolajhoz az egyszerű alkalmazás érdekében. Az olaj további előnyökkel járul hozzá azáltal, hogy táplálja a bőrt. Ne aggódjon, ha természetesen zsíros a bőre. Hozzáadhat egy kis cukrot az olívaolajhoz és a fahéjhoz. Természetes arcradírt kap, amely hámlasztja a pórusokat és mélyen megtisztítja a bőrt. Hagyja a keveréket az arcán néhány percig, és öblítse le. Tegye reggel, csak hetente néhányszor.

Banán

Miért ne készíthetne arcmaszkot banánnal? Ez egy gyümölcs, amely kálium, cink, vas és különféle vitaminok forrása. Minden tápanyag együttesen stimulálja a kollagéntermelést. Ők jó bőrfeszesítő termékek. A gyümölcs nedvessége a bőr simításában és puhításában is segít. Ezenkívül számos öregedésgátló előnyhöz jut, ha segít megőrizni bőrének puhaságát és rugalmasságát. Dörzsölje meg a banánt egy kevés citromlével, és vigye fel a bőrére. Hagyja hatni a maszkot néhány percig, majd mossa le. A jó eredmény érdekében tegye meg hetente egyszer vagy kétszer.

Zöld tea

A zöld tea feszes bőrt biztosít
A zöld tea feszes bőrt biztosít

Az ivás kivételével a zöld tea az hatékony a bőr feszesítésére. Tele van antioxidánsokkal, amelyekről ismert, hogy helyrehozzák a sejtkárosodást és harcolnak a szabad gyökök ellen. Eközben a zöld tea támogatja a kollagén termelést és hidratálja az egész testet. Keverje össze egy kevés mézzel és citromlével, és vigye fel közvetlenül a bőrre. A könnyebb alkalmazás érdekében zöld tea leveleket is adhat egy kis joghurthoz vagy tejfölhöz. Miután megitta a zöld teát, tegye a szemére a kihűlt zacskókat. Ez megnyugtatja őket és csökkenti a duzzanatot egy nehéz napi munka után.

Olivaolaj

Vigyen olívaolajat közvetlenül az arc bőrére, és élvezni fogja a táplált és ragyogó bőrt. Az olívaolaj antioxidánsokat, valamint A- és E-vitaminokat tartalmaz, amelyek segítenek az öregedés elleni küzdelemben. A jól ápolt és feszes bőr érdekében masszírozhatja arcát jojoba, avokádó, szőlőmag, kókusz- vagy mandulaolajjal is. A listában a természetes termékek feszes bőrre paradicsommal, joghurttal és eperrel ellátott maszkokat is tartalmaz.

Ajánlott: