A Tökéletes Szelfi - így érheted El

Videó: A Tökéletes Szelfi - így érheted El

Videó: A Tökéletes Szelfi - így érheted El
Videó: HOGYAN KÉSZÍTSÜNK TÖKÉLETES SZELFIT? (Paródia) 2024, Március
A Tökéletes Szelfi - így érheted El
A Tökéletes Szelfi - így érheted El
Anonim

A tökéletes szelfi titka kiderült. Csak itt találhatja meg, hogyan készülnek a leginkább fotogén fotók.

Kim Kardashian kétségtelenül a szelfik királynőjeként írható le. Fotói sokatmondóan bizonyítják, hogy a legjobb, ha az arcodat a bal profilból fényképezed.

Ugyanezt a tanácsot adja a melbourne-i Dr. Anuka Lindell. A neuropszichológus 200 nő és férfi utolsó 10 önarcképét elemezte, hogy feltöltse az Instagramra a #selfie hashtaggel.

Kiderült, hogy a vizsgált szelfik 41% -ában az arc bal oldalát részesítik előnyben. Az emberek 31,5% -a merőleges, és csak 19,5% - frontálisan. A tanulmány eredményeit a Frontieres in Psychology folyóirat publikálta.

Szelfi
Szelfi

A fotósok csatlakoztak ahhoz, hogy elmagyarázzák, hogyan kell valójában a kamerát mutatni, hogy a lehető legjobb képet kapjuk. A legjobb eredményt a lencse 3/4-es vagy 2/3-os forgatásával érhetjük el a bal oldalon.

Ez a legjobban az arc arccsontját hangsúlyozza. Különösen fontos a telefon vízszintes elhelyezése is. És ha lehetséges a hátsó kamera használata - még jobb.

Az előlapot általában videohívásokra tervezték, és általában rosszabb minőségű fényképeket készít. Feldolgozza saját belátása szerint, és kész.

Miután így kattintott, máris megvan a tökéletes szelfi, amelyet közzétehet az összes közösségi hálózaton, és imádkozhat a lehető legtöbb kedvelésért.

Ajánlott: