Sport A Csillagjegy Szerint

Videó: Sport A Csillagjegy Szerint

Videó: Sport A Csillagjegy Szerint
Videó: Skorpio (oktober 24 - november 22) Cigany horoszkop Csamango Eulalia modra 2024, Március
Sport A Csillagjegy Szerint
Sport A Csillagjegy Szerint
Anonim

Az állatöv minden jele a test bizonyos részeit irányítja, amelyek viszont befolyásolják az egészségét és azt, hogy miként kellene gyakorolnia. Gondolkodott már azon, hogy miért sérti meg mindig a térdét, vagy miért érzi magát ilyen természetesnek a medencében? Jelzésed befolyásolhatja.

Kos: fej, agy, szem, arc és izmok

Az edzés magától értetődik, mivel fokozza a hangulatot és csökkenti a stresszt. Úgy tűnik, élvezi az intenzitást és az izzadást. De vigyázzon, amit tesz, a gondatlanság dudorokhoz, zúzódásokhoz vagy akár fejsérülésekhez vezethet. A tenisz, a motoros sportok, a futball, a kerékpározás, a súlyemelés és a vívás azok a sportok, amelyekre érdemes figyelnie.

Tenisz
Tenisz

Bika: nyak, torok, pajzsmirigy, hangszalagok és mandulák. A Bikák szeretik a kényelmet, és a sport unalmas tevékenységnek tűnhet. De hajlamos vagy hízni, és az életkor előrehaladtával ez problémává válhat. Az olyan egyszerű dolgok, mint a nyújtó és a könnyű erősítő gyakorlatok, jól fognak menni. Kerülje a szuperképes sportokat.

Élvezheti a könnyű kocogást, a teniszt, a szörfözést, a sífutást és a keleti táncot. A természet motiválni fogja, ezért a gyaloglás vagy a kerékpározás jót tesz Önnek. A zene hallgatása örömet okoz a testmozgásnak is. Mivel imád otthon lenni, edzőeszközök vásárlása valójában nagyon jó ötlet.

Ikrek: tenyér, kéz, tüdő és idegrendszer

A tipikus Ikrek (ha ez még lehetséges is) állandóan mozgásban van, ezért általában a mindennapi életstílusod segít abban, hogy jól érezd magad és mozogj. Kerülnie kell az unalmat és a rutint, és nem valószínű, hogy ragaszkodna valamihez, csak a mentális ingerléshez. A zene és a társas tevékenységek beépítése az edzésbe is motivált marad.

Úszás
Úszás

Kerülje a sekély légzést és ne vigye túlzásba, mivel a tüdő meglehetősen érzékeny. A csoportos gyakorlatok és a torna jó választás. Továbbá, mivel az ikrek párjával sportolnak, minden sport, amelyhez társra van szükség, alkalmas számukra.

Rák: mell, szegycsont, gyomor, emésztőrendszer

Az elkötelezettség rák jellegű, képesek sportot / gyakorlatot / és sokáig foglalkozni vele. A vízi sportok csodálatosak az Ön számára.

Oroszlán: szív, hát felső része, gerinc és az aorta

Az oroszlán szereti a sportot és a szabadidőt, és valójában a sport és a fitnesz számukra természetes. A rendszeres testmozgás jót tesz a vérkeringésének, de kerülje a túlterhelést, különösen a hát felső részén. Az oroszlánok (különösen a férfiak) hajlamosak a szívrohamra, ezért a friss levegőn járás vagy futás erősíti a keringési rendszert. Az Ön számára megfelelő tevékenységek a pilates, a táncpárok és minden olyan tevékenység, ahol megmutathatja magát.

Szűz: a szimpatikus idegrendszer, a lép és az emésztőrendszer

Golf
Golf

Általánosságban a Szűzek szeretnek formában lenni, de az érdeklődés valószínűleg a tökéletes vágyból és a hiúságukból fakad. Látszólag végtelen energiával jól reagálnak az egész test bevonására, így olyan sportok, mint a kerékpározás, a foci és a jégkorong érdekelhetik őket. Szeretnek kint lenni, ezért ezt tartsd szem előtt. A büdös szalon nem jó ötlet. Általában nagyon erősek, és az állóképességi sportok is jól működnek számukra.

Pikkelyek: bőr, ágyéki régió, vese és fenék

A Mérlegnek a szervezett és kíméletes fizikai edzésre kell összpontosítania, ezért a luxus egészségklub fitnesze megfelelő nekik. A korcsolyázás és a golf a fizikai lehetőség számukra. Kerülje a nehéz tárgyak vagy olyan dolgok emelését, amelyek stresszt okozhatnak a hát alsó részén.

Skorpió: reproduktív rendszer, nemi szervek és húgyúti rendszer.

A Skorpiók intenzívek, ezért jó intenzív, versenyképes és komoly fitnesz tevékenységeket folytatni intenzív mozgással. Megfelelő sportok: ökölvívás, harcművészetek, triatlonok és hosszútávfutás, ugrás a jóga.

Nyilas: máj, comb és ülőideg

Az íjászoknak sok mozgásra van szükségük, lehetőleg szabadtéri tevékenységekre. Erős lábakkal és csípővel a síelés és a kerékpározás jó lehetőség. Koncentráljon azokra a területekre, amelyek rugalmasságot biztosítanak a borjakban, hogy elkerüljék a hátfeszülést.

Sárkánytábla
Sárkánytábla

Bak: csontok (csontvázszerkezet), ízületek, térd és fogak

A Bakok nem számítanak azonnali elégedettségre - kitartásra az élen. A jele irányítja a csontokat és az ízületeket, rendszeresen mozognia kell, hogy elkerülje a merevség érzését. A túrázás és a sziklamászás jó lehetőség. Futás, séta, kerékpározás ideális a Bak számára. Csak légy óvatos a térddel.

Vízöntő: a keringési rendszer, a boka, a derék és a sípcsont

A Vízöntő nem szereti korlátoltnak érezni magát, ezért minél furcsábbak a gyakorlatok, annál valószínűbb, hogy érdekelni fogják őket. Az extrém sportok megfelelőek, de a tánc is jól működik, mert van mozgásszabadság. A hosszútávfutás és a triatlon jó ötlet az Ön számára, mivel a saját vizein tartózkodik. A keringés javítása kulcsfontosságú, ezért próbáljon ki olyan tevékenységeket, mint a futás és az úszás.

Hal: az immunrendszer

A jeled nem túl sportos, ezért kerüld a megerőltető testmozgást. Az olyan lehetőségek, mint a jóga, a tánc és a fitnesz az egyensúly és a béke megtalálásához, megfelelőek az Ön számára. A vízi sportok, különösen az úszás és a szörfözés ideális az Ön számára, mert a víz szinte természetes élőhely a Halak számára.

Ajánlott: