Mi Az Anyósod A Csillagjegy Szerint?

Tartalomjegyzék:

Videó: Mi Az Anyósod A Csillagjegy Szerint?

Videó: Mi Az Anyósod A Csillagjegy Szerint?
Videó: Az asztrológiai jegyek \"jó és rossz\" tulajdonságai 2024, Március
Mi Az Anyósod A Csillagjegy Szerint?
Mi Az Anyósod A Csillagjegy Szerint?
Anonim

Mi az anyósod a csillagjegy szerint?

A képregény anyós horoszkópja lehetővé teszi, hogy oldalról lássa önmagát, és következtetéseket vonhasson le a fiatal család kapcsolatáról.

Kos

Anyós vagy anyós Kos nem avatkozik be túlságosan a lánya és veje kapcsolatába. Azonban elég gyakran emlékeztetni fogja magát: tanácsokat ad a házról, az ételekről és a gyerekekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy kijöjj egy ilyen anyóssal, energiáját a családtól különálló dologra kell összpontosítania. Például vegyél egy kutyát vagy macskát.

Bika

Anyós Bika a legnyugodtabb és legkedvesebb. Nem fog beavatkozni a családi ügyekbe és tanácsokat adni. Igen, és ritkán fog látogatni. Egy fiatal család szponzort találhat az arcán. Még akkor is, ha biztos abban, hogy veje gondoskodik a lányáról, továbbra is ajándékokkal kényezteti gyermekét. Ennek az állatövnek az anyósa gyorsan megtalálja a közös nyelvet vejével.

Ikrek

Anyó vagy a csillagjegy szerint
Anyó vagy a csillagjegy szerint

Nehéz kijönni anyós Ikrek. Kedvesek, barátságosak, de túl társaságkedvelők. Nem tudják, hogyan kell titkolni, ezért minden családi titok általában gyorsan nyilvánosságra kerül. Nem kell az anyósa Ikrekkel együtt egy fedél alatt élnie, ez tönkreteheti a családi kapcsolatokat. De könnyen rábízhatja gyermekeket - például nagymama.

Anyós rák

Anyós rák nyugodt, konfliktusoktól mentes, ugyanakkor szigorú és megható. Minden nagy ünnepet mindig otthon rendez, és várja, hogy az összes rokon meglátogassa. Könnyen megsértődhet, ha elfelejtik boldog születésnapot kívánni. Ez az anyósa is úgy véli, hogy az egész család a vállán fekszik. Ez gyakran előfordul, de gyakrabban csak gondolni akar.

Anyós Leo

Anyós Leo a legbájosabb és legvonzóbb. Testben és lélekben fiatal. Ennek a csillagképnek a tagja úgy nézhet ki, mint a lánya húga, mások pedig vejük feleségének tekinthetik. Nem avatkozik be a kapcsolatokba, de önbecsülést igényel.

Anyós Szűz

Anyós
Anyós

A Szűz a komikus horoszkópban az anyós klasszikus képe anekdotákból. Szeret kritizálni, beavatkozni a családban kialakult veszekedés esetén, mindenképpen a lánya mellé áll, még ha téved is. Nehezen tetszik neki valami, mert vejében állandóan vetélytársat fog látni.

Anyós Mérleg

A Mérleg barátságos anyós. Nem ártana a családfőnek. Gyorsan megtalálják a közös nyelvet vejükkel. Érdekes, hogy egy ilyen anyós válás után is jó barát marad vejeivel.

Anyós Skorpió

Alattomos nő! Ha nem szerette vejét, az azt jelenti, hogy a házasság nagyon hamar véget ér. Az utolsó pillanatig terhelő bizonyítékokat keres vejével szemben, hogy lányának bizonyítsa férje kudarcát.

Anyós Nyilas

A Nyilas imád tanítani és tanácsokat adni. Lánya és veje személyes élete nem túl érdekes, mert szívesen "táplálja" a történeteit. A kommunikáció látszólagos egyszerűsége ellenére az ilyen csillagjegyű anyóka kemény lehet, ha nem mutat megfelelő tiszteletet.

Anyós Bak

Anyós Bak a legrejtélyesebb. Egyáltalán nem avatkozik bele lánya személyes életébe, és inkább távol tartja magát a problémáiktól. Magatartása megnehezíti annak meghatározását, hogy egyáltalán hogyan viszonyul vejéhez. De ha nem is kedveli, soha nem mondaná.

Anyós-Vízöntő

Anyós-Vízöntő
Anyós-Vízöntő

Anyós-Vízöntő demokratikus és kiszámíthatatlan. Jobb, ha egy ilyen embert a szövetségeseiben tart. Kevéssé érdekli a családi ügyek és szeret eltűnni valahol. Az unokákat azonban nagyon szereti, és kész teljesen őket az irányítása alá venni.

Anyós-Halak

Anyós-Halak mindenre készen áll a lánya és a veje jóléte érdekében. Mindig a békéért áll a családban, ezért gyakran megbékíti lányát vejével, megbocsát a sértéseknek és jó tetteket tesz a családért. Ilyen anyósot a karjában kell hordani!

Ajánlott: