Ezen Sminkelési Hibák Miatt Idősebbnek Látszunk

Tartalomjegyzék:

Videó: Ezen Sminkelési Hibák Miatt Idősebbnek Látszunk

Videó: Ezen Sminkelési Hibák Miatt Idősebbnek Látszunk
Videó: SMINKELÉS 50 FELETT - ÉRETT HÖLGYEKNEK 2024, Március
Ezen Sminkelési Hibák Miatt Idősebbnek Látszunk
Ezen Sminkelési Hibák Miatt Idősebbnek Látszunk
Anonim

A fiatalabb korban figyelmen kívül hagyott sminkhibák idővel károsíthatják látásodat, és sokkal idősebbé válhatnak. Ezen sminkelési hibák miatt idősebbek vagyunk!

Túl sok sminkalap

A sok sminkalap használata csak szelfiknek, fotózásoknak vagy fotó zoom módban jó. Még az esküvői smink is, amelynek a kánonok szerint egész nap ömlöttnek kell ülnie, a sminkesek igyekeznek könnyebb természetes megjelenést adni.

A fotókon ezek a festékek és porok valószínűleg jól fognak kinézni, de a mindennapi életben néhány réteg smink visszataszítónak tűnik.

A megoldás az alapozó + alapozó (vagy BB krém) + por felhordása. Ez a formula azok számára működik, akik általában a könnyű sminket kedvelik, valamint azok számára, akik el akarnak rejteni valamit.

Fontos az is, hogy ne tegyük sminkelési hibáktársul a termék színéhez - néha a túl sötét tonális alap "piszkos" hatást vált ki az arcon.

Túl kevés fény

Smink
Smink

A fényes bőr trendje sokak számára még mindig félelmetes (bár az elmúlt öt évben népszerű volt, ha nem is több). Az első ijesztő tényező a zsíros bőr hatása.

Azok többsége, akik még nem próbáltak kiemelővel (fényes) dolgozni, úgy vélik, hogy a fény az arcon lévő zsírtól származik. De nem ilyen. Ha helyesen alkalmazza a kiemelőt, az arca sokkal élénkebb és üdébb lesz. Az idősebb nők esetében ez néhány évet eltarthat látásuktól.

A gyönyörű smink segítségével sikeresen hangsúlyozhatja a következő területeket - arccsont, a szemöldök alatti terület, az orr íve, az ajak fölötti ív. A matt smink hangsúlyozza a pórusokat és a ráncokat, de az izzó bőr éppen ellenkezőleg, elvonja a figyelmét a tökéletlenségeiről (ha vannak ilyenek természetesen).

Sötét rúzs

Sötét rúzs
Sötét rúzs

A sötét rúzs látványosan nézhet ki az Instagram számára pózoló modellek ajkán is, de a való életben feleslegesen nagyon megöregedhet. Válasszon olyan ajakszínt, amely közel áll a természeteséhez.

Többen voltak sminkelési hibák, amelyek megöregednek. Kerülje őket, hogy bármilyen életkorban jól nézzen ki.

Ajánlott: