Megfelelő Kalap Az Arc Alakjának Megfelelően

Tartalomjegyzék:

Videó: Megfelelő Kalap Az Arc Alakjának Megfelelően

Videó: Megfelelő Kalap Az Arc Alakjának Megfelelően
Videó: A variátor módosítása a nem bevételes hajtószíj eltávolítására egy robogó Aprilia SR 50-en 2024, Március
Megfelelő Kalap Az Arc Alakjának Megfelelően
Megfelelő Kalap Az Arc Alakjának Megfelelően
Anonim

A kalap már régóta nem csak a haj vagy a hideg időjárás elleni védelem. Kiegészítő, amelynek gyakorlati szerepe mellett esztétikai szerepe is van.

Az egyik leghíresebb kalapos mester - Philip Tracy szerint - egy kalap rendkívül vonzóvá teheti a hölgyet. De a rossz kalap a legstílusosabb ruhát is elronthatja, ezért a választásnak körültekintőnek kell lennie.

A kalapnak összhangban kell állnia annak a személynek a fizikai jellemzőivel, aki viselni fogja. Általánosságban elmondható, hogy a kalap kiválasztásakor óvatosnak kell lennünk, és meg kell vizsgálnunk a részleteket.

Kalapfajták
Kalapfajták

Abban az esetben, ha kicsi alakod van, nem ajánlott nagy szélű kalapot viselni. Válasszon kisebb rojtos vagy anélküli kalapokat. Egy másik nagyon jó lehetőség az alacsony hölgyek számára, ha a tetején nagyobb térfogatú kalapot viselnek - ez a magasabb magasság illúzióját kelti.

Magas hölgyek számára - logikailag nem ajánlott a tetején lévő térfogatú kalap, nehogy feleslegesen meghosszabbítsa az alakot. A legjobb, ha nagy karimájú vagy nagy díszítésű kalapot választunk.

Hogyan válasszunk kalapot az arcod oválisának megfelelően?

Mindazok számára, akiknek széles az arcuk, a legjobb választás a magasabb fenekű kalapok - így meghosszabbítják az arcot. A közepes és kicsi rojtos kalapok szintén nagyon alkalmasak. Hosszúkás arcú hölgyek számára javasoljuk, hogy próbáljanak ki nagyobb volumenű kalapmodelleket.

Kalapok
Kalapok

A kötött sapkák divatosak a téli szezonban. Ha kerek az arca, akkor válasszon durvább kötött mintát, a fonal pedig vastagabb legyen. Ha az arcod szív alakú, akkor nem tévedhetsz el a téli sapka választásával, mert mindenféléhez jársz. Ha van negyedik személye, viselje félre a kalapot, vagy vásároljon aszimmetrikus mintázatú kalapokat.

Nyári kalapokhoz - a szív alakú arcú hölgyek közepes karimájú kalapot viselhetnek, a beret is alkalmas. Ha egyike azoknak a nőknek, akiknek élesebb az arcvonása, viseljen sapkát, rajta néhány dísz. A kerek arcú hölgyek széles karimájú kalapra fogadhatnak.

Ajánlott: