A Tökéletes Smink A Vörös Hajúak Számára

Videó: A Tökéletes Smink A Vörös Hajúak Számára

Videó: A Tökéletes Smink A Vörös Hajúak Számára
Videó: KITETOVÁLTATTAM A KAROM | EZT JELENTIK A TETOVÁLÁSAIM | TATTOO TOUR 2024, Március
A Tökéletes Smink A Vörös Hajúak Számára
A Tökéletes Smink A Vörös Hajúak Számára
Anonim

A vörös haj mindig extravagánsnak tűnik, akár réz, akár mahagóni, akár cseresznye árnyalatú. Ezeknek a képviselőknek a stílusos elképzelését megfelelő sminkkel érik el, hogy hangsúlyozzák a minőségüket.

A legtöbb vörös hajú bőr világos. Ha hibátlan bőrrel van megáldva, alapozásra nincs szükség. Csak egy könnyű púderre van szükség, amely hangsúlyozza az arc természetes görbéit. Ha még mindig szüksége van alapozásra, válasszon közepes átlátszóságú alapot.

Smink
Smink

A vörös hajúak árnyalatainak megválasztása nagyon óvatos legyen. Évek óta az a hit, hogy a zöld árnyalatok a legalkalmasabbak számukra. Természetesen ez a helyzet, de nem csak ez. A barna-zöld és az olíva még mindig kiemeli a vörös hajúak különleges szépségét, de most más színeket is felvehet a szem smink palettájába.

Meleg, arany, réz, fahéj, rozsdás és szerecsendió szín, harmonikusan kombinálva a vörös hajúak jellemzőivel. Ha enyhén extravagáns, de mégis kifinomult megjelenést szeretne elérni, akkor fogadjon el kontrasztos színeket, például lila, szilva, kék-zöld vagy türkiz.

Vöröshajú smink
Vöröshajú smink

Este alkalmakkor füstös smink használata megengedett. A vörös hajú nőknek megfelel, ha a smink többi részét nem annyira hangsúlyozzák. A feltétel a mély, sötét árnyékok elkerülése, inkább arany, barna vagy szürke tónusok használata.

Feltehetően a tüzes sörény tulajdonosainak világos szempillái vannak. A szem hangsúlyozásához sok szempillaspirálra van szükségük. Erre a célra a meghosszabbított szempillaspirálok a legalkalmasabbak, különösen rövidebb pillákhoz. Ha nagyon világos a bőre, akkor jobb, ha barna-fekete szempillaspirált választ, hogy ne legyen látható kontraszt.

A vörös hajú rúzsnak természetes árnyalatúnak kell lennie. A legalkalmasabbak a korall, az őszibarack, a barack és a rózsaszín. Ha sötétvörös ajkakra szeretne fogadni, akkor a smink többi részét nem szabad hangsúlyozni. A hajszínnel való kontraszt remekül fog kinézni.

Bár a vörös haj más, a tippeket követve kiválasztja a hozzá illő sminket.

Ajánlott: