Egyszerű Smink ötletek

Videó: Egyszerű Smink ötletek

Videó: Egyszerű Smink ötletek
Videó: 5 perces SOS smink • rebekarpati 2024, Március
Egyszerű Smink ötletek
Egyszerű Smink ötletek
Anonim

A smink a nők többségének fontos része. Számos fontos szerepe van. Mindenekelőtt nagyobb önbizalmat ad nekünk. Másodszor, megjelenésünk fenntartottabbnak tűnik azokban a pillanatokban, amikor erre szükség van.

Ezért fontos, hogy minden hölgy sminkelhessen. Fontos különbséget tenni a különleges alkalmakra készült smink és a könnyű és a mindennapi smink között.

Ha kudarcot vallunk, azt kockáztatjuk, hogy groteszkké válunk. Nem szabad megfeledkeznünk arról, mi a célunk - a mindennapi sminkben a bőr hibáinak elrejtése a friss és természetes megjelenés.

Hogyan lehet elérni? Íme néhány ötlet. De ne feledjük: nem annyira a smink, mint a bőrápolás elengedhetetlen szépségéhez.

Ha például dehidratáltan hagyja, ezt egyetlen alapítvány sem tudja elrejteni. Fontos, hogy a sminket rendszeresen tisztítsuk este, a pórusokat jól tisztítsuk meg, minőségi fényvédőt használjunk és vigyázzunk a szemkontúrra.

Csak akkor lehet ezzel kezdeni egyszerű smink. És hogy mi ez, az a személyes igényeitől függ.

A nap folyamán, különösen ha természetes megjelenést szeretne elérni, kerülje a nehéz és takaró textúrákat. A bőrrel kezdjük. Ha nincs hibája, hangsúlyozza a BB-krémet.

Napi smink ötletek
Napi smink ötletek

Az arcszín simításán kívül ezeknek a termékeknek számos más előnye is van - gondoskodnak a bőrről, hidratálnak, magas fényvédelmet nyújtanak, nem tömítik el a pórusokat.

Ha nagyobb fedezetre van szüksége, csak helyben rejtheti el hiánypótlását további mennyiségű rejtegetővel, vagy választhat olyan alapozót, amely nagyobb fedezetet nyújt Önnek. Emlékeztetünk: hagyja a legfrissebb formulákat a hivatalos esti sminkeléshez!

Vigyázzon a szem kontúrjára is, különösen, ha árnyékok vannak a szeme alatt. Ha fontos üzleti találkozóra készül, ez különösen fontos - ha elrejti őket kis mennyiségű sugárzó korrektorral, akkor frissebbnek és koncentráltabbnak tűnik.

És a bőr típusától függően - mattító vagy ragyogó púderrel rögzítse az egész arcot.

A mindennapi erőfeszítések most leállhatnak. Ha Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a kicsit több csillogást, olvasson tovább.

A következő lépés az arccsont. Válasszon egy fényes ragyogó részecskéket, amelyek megfelelnek a bőr tónusának. Ha sötét van, akkor inkább barackos és barnás árnyalatokat válasszon.

Ha világos vagy, válaszd az őszibarack és a rózsaszín árnyalatokat. Vigyen fel egy kis pirosítót ecsettel, próbálva szinte láthatatlanná tenni. A cél az, hogy arcának háromdimenziós megjelenést kölcsönözzen.

Tökéletes lehetőség a mindennapi használatra, ha a sminket így hagyja, csak szempillaspirált és egy kis ajakbalzsamot vagy rúzsot ad hozzá. Ugyanakkor tovább hangsúlyozhatja szemét anélkül, hogy túlzásba vinné.

Ha rajongsz a szemceruzákért, de reggel 8-kor úgy gondolod, hogy ez túl sok, van megoldás. Fekete helyett válasszon egyet a barna tartományban.

És ha többet akarsz könnyebb és egyszerű smink, válasszon egy ceruzát. Ne fekete, hanem barna szempillaspirállal végezzen. Így a szemed meleg lesz, a sminked pedig ideális a munkához vagy a parkban tett sétához.

Könnyű sminktippek
Könnyű sminktippek

Egy másik ötlet az egyszerű sminkhez - Ha szereted az árnyékokat és nem a szemceruzát, akkor válaszd a barna színű matt árnyalatokat. A cél egy könnyű füstös smink elkészítése.

Bolyhos ecsettel csak a felső szemhéj ráncát hangsúlyozza olyan árnyalattal, amely csak néhány tónussal sötétebb, mint a bőr színe. A felső szemhéj végén helyezzen sötétebb színt - a barna bármilyen szemszínhez alkalmas, a lila pedig a szem zöld árnyalatát hangsúlyozza.

Befejezés barna vagy fekete szempillaspirálral. Az árnyékok helyett elpirulhat a szemhéja. Így a látása kiegyensúlyozott, rendkívül könnyű és friss lesz.

És néhány a napi smink szabályai - A rúzs ne legyen túl fényes, és a szempillaspirál ne kerüljön az alsó szempillákra.

Felejtsd el a műszempillákat a nap folyamán, ne vigyük túlzásba a bronzosítót, és csak akkor használd, ha élvezed a matt bőrt vagy a nyarat, amikor már természetes barnulásod van. Ne támaszkodjon brokátokra vagy fémes árnyalatokra - ezek alkalmasak az esti parti sminkelésre.

Ajánlott: