Könnyű Trükkök A Szépítéshez

Tartalomjegyzék:

Videó: Könnyű Trükkök A Szépítéshez

Videó: Könnyű Trükkök A Szépítéshez
Videó: Kössünk! Tippek & Trükkök 6 - A segédfonal 2024, Március
Könnyű Trükkök A Szépítéshez
Könnyű Trükkök A Szépítéshez
Anonim

Minden lánynak megvan a sajátja szépségtrükkök, barátnőktől vagy a család tapasztaltabb nőitől tanulták. Ma megosztjuk veled a gyönyörű bőrért és hajért készített trükköket. Megvizsgálni szépségápolási tippjeink és használja ki őket ma.

Puha kezekért

Ahhoz, hogy gyengéd és puha kezei legyenek, próbálkozzon a következő eljárással: mossa meg a kezét, majd használjon bozótot, az egész felületet jól megmasszírozva. A kezek mosása és szárítása után alkalmazzon sűrű krémmel hidratáló krémet, vegyen fel kesztyűt éjszakára. Reggel készítse el a reggeli ruháját, és élvezze a puha kezeket.

A lábak megvastagodott bőrével szemben

A megvastagodott lábbőr kellemetlen megjelenésű, egyenletes fájdalmat okoz a repedések megjelenése után. Kezeléséhez használja a következő gyógymódot: fürdés után masszírozza meg a lábakat olívaolajjal vagy kókuszolajjal. A hosszantartó hatás érdekében viseljen éjszakánként egy pamut zoknit, miközben a lába hidratált.

Korpásodás elleni

Gyönyörű haj, teafaolajban
Gyönyörű haj, teafaolajban

Ha korpásodást szenved, akkor zuhanyozás előtt masszírozza meg a hajgyökereket olívaolajjal és néhány csepp teafaolajjal. Ez az eljárás hidratálja a fejbőrt és jelentősen csökkenti a hámlást.

További hangerőért

Ha zsíros és vékony haja van, valószínűleg rossz balzsamot alkalmaz. Használjon a termék nagyon kis részét, és dörzsölje be a haj végébe, ne a teljes hosszában és a fejbőrbe.

Tiszta és gyönyörű hajért

Jó váltogatni a különböző samponokat. Használjon többféle terméket, a haj igényeitől, annak szerkezetétől és a fejbőr típusától függően.

A ráncok ellen

Gyönyörű bőr, karfiol
Gyönyörű bőr, karfiol

Forraljon fel néhány karfiolrózsát vízben, engedje le a folyadékot. Amíg még meleg (nem forr), áztasson egy tiszta pamutszövetet. Tegye fel az arcát, és várjon tizenöt percet. Ezután mossa meg az arcát hideg vízzel. A főzetet hetente egyszer készítse el, hogy élvezhesse a fiatalabb és puhább bőrt.

Egy fiatal számára

Könnyű és hatékony szépségtrükk. Mosson arcot naponta legalább háromszor jeges vízzel. Ez kitisztítja a szemed és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz neked. A fáradtságot is leveszi.

Ajánlott: