Az Esti Smink Titkai

Videó: Az Esti Smink Titkai

Videó: Az Esti Smink Titkai
Videó: [Magyar ASMR] Kisminkellek az esti bulira Roleplay 2024, Március
Az Esti Smink Titkai
Az Esti Smink Titkai
Anonim

Amikor elbűvölőnek kell lennie egy esti összejövetelen vagy egy szeretett emberrel tartott találkozón, tudnia kell, hogy a frizurát és a ruhát sminkkel kell kombinálni. Tehát minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerül.

Az esti smink sajátosságai abban rejlenek, hogy mesterséges megvilágításban és mérsékelt fényben jól mutat. Nappali fényben az esti smink nevetségesnek és nem megfelelőnek tűnik.

Az esti smink készítésekor fantáziálj bátran, és kísérletezz különböző színekkel és stílusokkal. De még az este elõtt meg kell gyõzõdnie arról, hogy helyes-e az egyik vagy másik stílus és szín használata.

A folyékony alapozó ideális alap az esti sminkhez. Így hosszú ideig friss marad és kisimítja a bőr hibáit, ragyogóvá teszi arcbőrét.

Az alap lapos lesz, ha nem az ujjaival, hanem egy kissé megnedvesített szivaccsal használja. Ha az esti találkozó izzók erős fényében zajlik, akkor használjon sötét alapot, ha pedig vacsora gyertyafényes, akkor használjon világos alapot.

fényes rúzs
fényes rúzs

Rögzítse az alapozót púderrel, amely selymes puhaságot kölcsönöz a bőrének. A legjobb megoldás egy arany színű por. A port széles ecsettel viszik fel. Könnyebb púdert alkalmaznak a nyak és a dekoltázs bőrére.

Hangsúlyozza szemöldöke formáját ceruzával és sötét árnyékokkal. Ezután alkalmazzon árnyékot a szemre. Használjon nyugodtan a szemhéjfesték világos árnyalatait.

Vigye fel a szemhéj alapjára - árnyékokat világos árnyékban. Ezután sötétebb árnyékokat alkalmazzon a szemhéj ráncán. A két szín között nem lehet éles átmenet, ezért homályosítsa el a határt az ujjával.

Hangsúlyozza szemének szépségét a szempillák felgöngyölítésével és a szempillaspirál felvitelével. A szempillaspirál szép megjelenése érdekében enyhén púderezze a szempillákat a felhordás előtt. A szempillaspirált a gyökerétől a tetejéig alkalmazzák.

A rúzs a szem árnyékától függ. Ha világosak, használjon kevésbé észrevehető rúzsot és fordítva - ha az árnyékok mérsékelt színűek, használjon ragyogó rúzsokat.

A pír az esti smink utolsó érintése. Alkalmazza egy speciális ecsettel. Az arccsontok hangsúlyozásához a szem árnyékának sötétnek kell lennie, és a pirulás alkalmazásának iránya - az arccsonttól a templomokig.

Ajánlott: