Szerelem Első Látásra - 55 Után

Videó: Szerelem Első Látásra - 55 Után

Videó: Szerelem Első Látásra - 55 Után
Videó: Elfeledett szerelem 62 rész 2024, Március
Szerelem Első Látásra - 55 Után
Szerelem Első Látásra - 55 Után
Anonim

Első látásra mindannyian hallottunk a szerelemről. De valóban lehetséges? Kiderült, hogy igen.

Első látásra beleszeretni nem csak szerelmes regényekben és romantikus filmekben élő emberekkel történik. Szakértők megállapították, hogy ez sokkal gyakrabban fordul elő felnőttekkel, mint gondolnánk.

Az idősebb emberek sokkal könnyebben megérthetik, mi vonzza őket az első másodpercben. Egy speciálisan elkészített felmérés szerint minden negyedik 65 évnél idősebb ember egy pillanat alatt meg tudja mondani, hogy érdekli-e az új dolog a szeme előtt.

A 45 év feletti embereknek csak 19% -ának sikerült büszkélkednie ugyanazzal a képességgel. Megosztották, hogy az ideális partner számukra az, akivel jó a szex és jó szórakozás van. Az 1950-es évek után azonban ezek a tényezők egyre kevésbé jelentősek.

Az átlagos 60 éves életkorú válaszadók beismerték, hogy nagy valószínűséggel lezárnak egy értekezletet, ha az ismerkedés után nem érezték vonzónak az ellenük álló személyt. Kiderült, hogy az életkorral világosabbá válik az a gondolat, hogy pontosan mit is keresünk az életben.

Szerelembe esni
Szerelembe esni

Fokozatosan abbahagyjuk a kompromisszumokat és szigorúan követjük vágyainkat. A 40 év körüli embereknek csak 55% -ának van életterve, míg a 65 év felettiek aránya 77.

Kiderült, hogy az időseknek sokkal világosabb elképzelésük van arról, hogy mit is akarnak és merre tartanak. Amikor randizni mennek, nagyon jól tudják, hogyan kell viselkedni, és meddig akarják elérni a kapcsolatot az illetővel. A 40 éven aluliaknak csak a fele büszkélkedhet ilyen képességekkel.

A felmérés eredményei megbontják azt a mítoszt, miszerint az élet akkor ér véget, ha megérkezünk az érettebb évekbe. Az 55 év feletti magatartás fogalma túl elavult. Nem szándékoznak nyugodt és csendes életet élni.

Éppen ellenkezőleg, az 55 év feletti csoport a legbiztosabb és nagyon jól tudja, mit akar. És nem félnek bevenni. Bizonyos esetekben életük második felére megfelelő partner mellett olyan partnert is keresnek, akivel megvalósíthatják tapasztalatlan szexuális fantáziájukat.

Ajánlott: