A Marha Ajkak Divatirányzata Ismét Sikert Aratott

Videó: A Marha Ajkak Divatirányzata Ismét Sikert Aratott

Videó: A Marha Ajkak Divatirányzata Ismét Sikert Aratott
Videó: Сама российская политика является источником антироссийских настроений в Армении 2024, Március
A Marha Ajkak Divatirányzata Ismét Sikert Aratott
A Marha Ajkak Divatirányzata Ismét Sikert Aratott
Anonim

A divat szubjektív fogalom, és fontos, hogy ne csak a jelenlegi trendeket vegye figyelembe, hanem az arcvonásait és alakját is, valamint azt is, hogy a divat megfelel-e Önnek. Tavaly a hullám csúcsán voltak az ún marhahús ajkak.

Bár elég ijesztően hangzik, a tendencia az ajkak valódi sötétedése a széleken, és a közepén halványabb. A neve onnan származik, hogy egy nő ajka marhahúsos steaknek tűnik, ha közepesen készül, vagy akár nyers hús.

A marha ajkak divatirányzata ismét sikert aratott. Tavaly a trend rendkívül releváns volt, és ezen a nyáron újra divatba jött, és ez még azokon a híres sminkesek fotóin is nyilvánvaló, akik már elkezdték "támadni" ezt a tendenciát a közösségi hálózatokon megjelenő bejegyzéseikben.

Az ajak sminket gyakran meztelen színek és stilizált szemöldök egészítik ki, és ez a kombináció valóban tökéletes. Ebben az esetben a "marhahús ajkak" állnak a smink középpontjában.

Tippek a marhahús ajkának trendjében ill borjú ajkai.

Ajakceruza
Ajakceruza

1. Fogadjon az ajakceruza és a rúzs hasonló színeire, amelyek nem túl kontrasztosak;

2. Ha mennyiséget szeretne adni, használjon szájfényt csak a közepéhez vagy a nedves hatású rúzshoz, ne erősen matt;

3. Ne festse ajkait a természetes kontúrján kívül;

4. Fontolja meg, hogy a színe megegyezik-e a bőr színének típusával;

5. Öntse jól a két színt, hogy ne legyen tiszta határ.

Ezzel a sminktrenddel fontos, hogy a vonalak tiszták legyenek, hogy az ajkak ne tűnjenek piszkos foltnak az arcán. A másik szabály a két szín közötti gyönyörű átmenet, nevezetesen a sötétebb a végén, a világosabb a közepén.

Nem kevésbé fontos, hogy a "marhahús" két árnyalata tökéletesen kombinálódjon egymással. Ideális változatában ez a tendencia egyesíti a kontúr barna színét és a közepén lévő rózsaszínű színt, és így pontosan ezt a hatást éri el, amely hasonlít a nyers húsra.

Ajak smink
Ajak smink

A legnagyobb hiba ebben az esetben a színátmenet hiánya vagy a kontúr túlzásba vétele, ami semmiképpen sem vezet látványos látásmódhoz. Más hölgyek nagyon olajos rúzsokra támaszkodnak, amelyek szó szerint "kiömlhetnek" az arcra, és elronthatják a sminket vagy a másik szélsőséges - nagyon matt rúzsokat.

Az egyik leggyakoribb hiba a tapasztalatok banális hiánya, ami meglehetősen komikus újrateremtéshez vezet trend marhahús ajkak.

További trükkök a terjedelmes ajkakhoz és tippek a rúzs felviteléhez.

Ajánlott: