Japán Titkok A Szépítéshez és A Fiatalításhoz

Videó: Japán Titkok A Szépítéshez és A Fiatalításhoz

Videó: Japán Titkok A Szépítéshez és A Fiatalításhoz
Videó: ANYASZÖRNYEK JAPÁNBAN 2024, Március
Japán Titkok A Szépítéshez és A Fiatalításhoz
Japán Titkok A Szépítéshez és A Fiatalításhoz
Anonim

A felkelő nap országa nemcsak sushi, tenger gyümölcsei és hatalmas rizsfogyasztása miatt ismert, hanem a japán nők tökéletes bőréről is.

Csak az étrend befolyásolja a japánok megjelenését és egészségét? Itt megpróbáljuk feltárni ezt a kérdést, ugyanakkor feltárjuk 2 legnagyobbat Japán titkok a szépítéshez és a fiatalításhoz.

A rizs a japán élet szerves része, ez tény, de nem csak fogyasztásra szolgál. A japánok ügyesen felfedték csodás erejét a bőr szépítése és fiatalítása.

Arcmaszkok, krémek, tonikok és testápolók készítésére használják, amelyeknek köszönhetően a japánok ügyesen megőrzik fiatalos és ragyogó megjelenésüket.

Tökéletes japán maszkot készíthet úgy, hogy 3 evőkanálnyit tesz. forraljuk fel a rizst, és miután megpuhult, engedjük le egy megfelelő kis edénybe, ne dobjuk el a rizsvizet. Hozzáadunk 1 evőkanál meleg tejet és 1 evőkanál. édesem.

Keverje össze az összes hozzávalót, amíg homogén keveréket nem kap, amely a fiatalító arcmaszk lesz. Vigye fel és álljon vele 30 percig, majd mossa le a már kihűlt rizsvízzel. Ez viszont az arc tonikja, amelyet a hűtőszekrényben tárolnak, és amelyet a következő napokban használhat.

Aminek semmi köze a japán konyhához, az az ofuro néven ismert japán fürdő. Kiváló méregtelenítő szer, amely az egész test bőrét fiatalabbá és egészségesebbé teszi.

Az Ofuro a gyönyörű bőr japán titka
Az Ofuro a gyönyörű bőr japán titka

A tipikus ofuro cédrusból készül, és egy hatalmas vályú paddal. A benne lévő víz hőmérséklete körülbelül 50 fok, és ahhoz, hogy könnyebben hozzászokhasson hozzá, valamint a bőr pórusai megnyíljanak, először le kell tenned egy meleg zuhanyt.

Élvezze a fürdő melegét körülbelül 10-15 percig, majd cédrusfűrészporral dörzsölje meg a bőrét. Hámlasztó szerepet játszanak, ami szükségtelenné teszi a testmosáshoz használt szappan vagy más kémiai kozmetikum használatát. Bizonyos szempontból a japánok is igazán ötletesek Japán titkok a szépítéshez és a fiatalításhoz teljesen természetesek és szuper hatékonyak!

Ajánlott: