Gyakorlatok, Amelyek 1 Percre Visszaállítják A Nyugalmat

Tartalomjegyzék:

Videó: Gyakorlatok, Amelyek 1 Percre Visszaállítják A Nyugalmat

Videó: Gyakorlatok, Amelyek 1 Percre Visszaállítják A Nyugalmat
Videó: Bíró Ica 4 Testszépítés (has, fenék, comb) 4/3 2024, Március
Gyakorlatok, Amelyek 1 Percre Visszaállítják A Nyugalmat
Gyakorlatok, Amelyek 1 Percre Visszaállítják A Nyugalmat
Anonim

Még azok az emberek is, akik kiválóan irányítják érzelmeiket, néha elérik a türelem határait, és időnként alig tudják visszafogni dühüket. Számukra és a túl érzékeny emberek számára Elaine Aaron pszichológus több gyakorlatot is jelzett, amelyekkel mindössze 1 perc alatt visszanyerhetjük nyugalmunkat.

Masszírozza a kezét

A kezüket masszírozó emberek könnyebben kezelik a stresszt, mint azok, akik ökölbe szorítják. Amikor feszültnek érzi magát, a szakértők azt tanácsolják, hogy kezdje el masszírozni a tenyerét a csuklótól az ujjig, és koncentráljon a test által tapasztalt érzésekre.

Csukd be a szemed

Az átélt stressz 80% -a vizuális stimuláció eredménye. Ezért, amikor úgy érzi, hogy már nem irányítja az érzelmeit, csukja be a szemét 1 percre, és próbálja mentálisan elszigetelni magát a környezettől.

Belégzés és kilégzés

A belégzés és a kilégzés egy bevált gyakorlat, amely helyreállítja a nyugalmát. Csak annyit kell tennie, hogy vegyen egy mély levegőt, majd kilégezze, ismételve a gyakorlatot 1 percig.

Ölelés

Ölelés
Ölelés

Az ölelés csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert, véd a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, és visszaadja a bizalmat. Ha nincs körülötted senki, aki átölelne, megteheted magad úgy, hogy átkarolod a tested. Ez a cselekvés jelzi az agyad számára, hogy minden rendben van.

Pihentesse a kezét a falra

Döntse a kezét a falhoz, mintha meg akarná tartani, és egy percig maradjon ebben a helyzetben. Ez segít leküzdeni a feszültséget és visszanyerni önuralmát. Amikor testünk kemény és mozdulatlan felületet érez, visszanyeri stabilitásának érzését.

Vegyük Superman álláspontját

Feküdj hasra és nyújtsd előre a karjaidat. Kimutatták, hogy ez a helyzet súlyos szorongás és aggodalom esetén segít - állítják pszichológusok. Csak 1 percre van szüksége, és akkor nyugodtabb lesz.

Ajánlott: