Lehetséges Teherbe Esni Az Anális Szex Alatt?

Tartalomjegyzék:

Videó: Lehetséges Teherbe Esni Az Anális Szex Alatt?

Videó: Lehetséges Teherbe Esni Az Anális Szex Alatt?
Videó: Hogyan szexelj a kádban/zuhany alatt? - Megjött? virágzol! #3. rész 2024, Március
Lehetséges Teherbe Esni Az Anális Szex Alatt?
Lehetséges Teherbe Esni Az Anális Szex Alatt?
Anonim

Az Egyesült Államokban végzett kutatások szerint az emberek ma többet tesznek anális szex mint a múltban. Ezenkívül a kutatók azt állítják, hogy egyes nők kellemesnek tartják az anális szexet, míg mások fájdalmasnak és kellemetlennek tartják, más tényezők miatt vállalják. A leggyakoribb ok a partnerek elégedettsége és a nem kívánt terhesség elkerülése.

A szexuális tevékenységnek mindkét partner számára kellemes élménynek kell lennie. Ha nyomást érez arra, hogy olyat tegyen, amit nem akar, egyszerűen szóljon a partnerének.

Ha az anális szex mellett dönt, hogy elkerülje a terhességet, tudnia kell néhány tényt. A legtöbb esetben valóban lehetetlen így elképzelni. Van azonban néhány kivétel, amelyről tudnia kell.

Valószínűleg megtörténik?

A sperma millió spermiumot tartalmaz, amelyek célja a lehető legerőteljesebb úszás, hogy női tojást találjanak. A nőstény akkor termékeny, amikor petesejtje érett petét engedett a petevezetékbe. Ez havonta egyszer történik.

A petesejt megtermékenyítéséhez a spermának a hüvelyben kell lennie, hogy a méhnyaknak nevezett nyílásba és a méhnyíláson át úszhassanak. Innentől kezdve a spermium a méhnyakon keresztül továbbjut a petevezetékbe, ahol egy vagy több sperma megpróbálja behatolni a petesejtbe.

Nincs reprodukciós kapcsolat a végbélnyílás és a reproduktív szervek között, ahol a petesejtek hetente felszabadulnak, és várják, amíg a sperma megtermékenyíti őket. A terhesség kialakulásához el kell érnie a petesejtet.

Valahányszor a sperma közel van a hüvelyhez, valószínű, hogy Ön vagy partnere véletlenül is átviszi őket a hüvelybe, anélkül is, hogy behatolna. Ha minden feltétel teljesül, egyes szakértők úgy vélik, hogy ez terhességgel végződhet.

A megtermékenyítéshez csak sperma szükséges. Minél előbb bekövetkezik a magömlés, annál valószínűbb, hogy a testen kívüli spermiumok továbbra is aktívak. Ebben az értelemben 200 megkérdezett nőből minden 1 válaszolt, hogy bármilyen technológia alkalmazása és a hüvelyi érintkezés nélkül teherbe esett.

Ha ezek a jelentések pontosak, lehetséges sperma hogy más módon juttassák a hüvelyi csatornába. Például magömlés a hüvelynyílás közelében, vagy sperma behelyezése egy ujjal vagy szexuális játékon keresztül.

Szexuális játékok
Szexuális játékok

A spermiumok valószínűleg nem védettek anális szexhogy elérje a hüvelyt. Ne feledje, hogy nemcsak a spermiumoknak kell eljutniuk a hüvelyig, hanem a nőnek is az úgynevezett termékeny ablakban kell lennie. Ez általában minden ciklus esetében három-hét napos időszak.

Mi történik a magömlés előtt?

Egyes szakértők szerint még a sperma előtt keletkező folyadék is terhességet okozhat. Emiatt a hüvelyi magömlés hiányában is megtermékenyítés történhet. Ha el akarja kerülni, és nem használ más védelmi módszereket, a legjobb, ha kerüli a behatolást.

Ne feledje, hogy a betegségek és sérülések nagyobb valószínűséggel a nem biztonságos anális szexből származnak, mint a hüvelyi szexből. Az anális szex alatt mindig ajánlott védőfelszerelést használni, bár még az óvszer sem nyújt 100% -os védelmet.

Ajánlott: