Fontos Tippek A Szexhez Egy Ciklus Alatt

Videó: Fontos Tippek A Szexhez Egy Ciklus Alatt

Videó: Fontos Tippek A Szexhez Egy Ciklus Alatt
Videó: Srácok! 10 dolog, amit az Első Szex előtt tudnotok kell! - Tabuk Nélkül #2 2024, Március
Fontos Tippek A Szexhez Egy Ciklus Alatt
Fontos Tippek A Szexhez Egy Ciklus Alatt
Anonim

A gondolat intimitás a menstruáció alatt aligha különösebben csábító. Amellett, hogy horror filmjelenetekkel társul, ez a szex nagyon veszélyes lehet, mivel a nemi szervek fertőzésének fokozott kockázata van.

Számos pár azonban elismeri, hogy sokszor jártak ezen az úton, sőt ezt állítják szex egy ciklus alatt rendkívül élvezetes lehet. Ennek számos oka van - egy nő hormonjai tombolnak, teste érzékenyebb az élvezetekre, és természetes hidratáltsággal rendelkezik, ami megkönnyíti a nemi közösülést.

Annak érdekében azonban, hogy minden kellemes és biztonságos módon menjen, helyes, ha a menstruáció során a szex során betartanak bizonyos szabályokat. A következőket kell szem előtt tartani, ha ilyen szórakozás mellett dönt:

1. A szexuális együttlét előtt és után mindig menjen át a fürdőszobában. Használjon intim tisztító habot vagy gélt is. Bármilyen speciális intim higiéniai terméket szívesen fogadunk;

2. Az óvszer használata több mint kötelező. Ez csökkenti a fertőzések kockázatát. És megvédi magát a nem kívánt terhességektől, mert még egy ciklus alatt is fennáll a teherbeesés lehetősége.

Fontos tippek a szexhez egy ciklus alatt
Fontos tippek a szexhez egy ciklus alatt

3. Helyezzen egy törülközőt az ágyra, hogy feküdjön rajta. Ez megtakarítja a vérfoltokat a lepedőkön. Szexuális lehetőség a zuhany alatt is lehetséges, de sok pár számára nem túl kényelmes, ezért nem garantáljuk, hogy Ön éppen akkor fog kedvelni, amikor egy ciklusban van.

4. Válassza ki a simogatáshoz megfelelő helyzetet. A kanál testtartás jó munkát végez, mivel megakadályozza a túl mély behatolást, ami fájdalmas lehet a hölgyek számára a menstruációs ciklus alatt.

5. Figyeljen azokra a napokra is, amelyeken lefekvési szórakozást gyakorol. A nemi élet a menstruáció első vagy utolsó napján előnyösebb, mint a nemi élet ezen kényes időszak közepén.

Bár ennek a fajta intimitásnak megvannak a hátrányai, van néhány pozitív vonatkozása is. Bizonyított, hogy egy ciklus alatt a biztonságos szex enyhíti a nők menstruációs fájdalmait, valamint a hirtelen hangulatváltozásokat. Kövesse ezeket a szabályokat, és élvezheti a kellemes szerelmi élményeket a menstruáció alatt.

Ajánlott: