Tippek Látványos Esküvői Fotókhoz

Videó: Tippek Látványos Esküvői Fotókhoz

Videó: Tippek Látványos Esküvői Fotókhoz
Videó: Fotós Kalandok: Esküvői Kreatív Fotózás Pózoltatás 2024, Március
Tippek Látványos Esküvői Fotókhoz
Tippek Látványos Esküvői Fotókhoz
Anonim

Első gyermekünk születését és az azt követő összes gyermeket leszámítva életünk talán másik legfontosabb napja az esküvőnk.

Egy pillanat tele szeretettel és romantikával, de részünkről is sok ideggel. Minden esküvői előkészületről szól, amely ehhez kapcsolódik, különösen, ha az esküvő nagyobb és pazarabb.

Nem spórolhatjuk meg az ünneplésre fordított erőfeszítéseket és időt, de felajánlhatunk 3-at tippek a látványosabb esküvői fotókhozamelyet megbeszélhet bérelt esküvői fotósával.

1. A fekete-fehér fotók vitathatatlan klasszikusok, ami meglehetősen természetes és látványos. Még az a tény is előnyös lesz, hogy nagyrészt kitörölnének néhány hiányosságot a bőrödön, amellyel a sminkesed nem foglalkozott.

Nem mintha bármilyen bőrhibája lenne, de gyakran ilyen eseményeknél idegek, balszerencse, pattanás vagy vörös foltok vannak a bőrön.

A fekete-fehér fotókon való megjelenés esélye minimálisra csökken, és a szépség együtt jár a romantikával, nem?

2. A jól megtervezett esküvők sok időt vesznek igénybe, és esélytelen előre tudni, hogy milyen időjárás lesz az esküvő napján. Igen, nyáron nem havazhat, de eső nagyon is lehetséges.

Tippek látványos esküvői fotókhoz
Tippek látványos esküvői fotókhoz

Mielőtt elborzadna attól, hogy pontosan a napján esett az eső, jó tudni, hogy néhány a legromantikusabb esküvői fotók pontosan esős időben nyerik. Ne gondoljon tehát esküvői babonákra és rossz időjárásra, hanem használja ki a pillanatot.

Képzelje csak el, milyen látványosak lesznek a saját fotói és a visszaverődés, amely a felhalmozódott esővízben látható lesz. Csak egy profi fotósra van szükséged, aki valóban ismeri a munkáját.

3. Szerezzen be egy nagy és szép képkeretet, amelynek méretei hozzávetőlegesen 60/80 cm-esek, és győződjön meg róla, hogy nem nehéz, mert azt az esküvő vendégei között kell cipelnie.

Ez az ötlet: amikor (már az esküvői étteremben) elmész köszönteni és köszönni mindenkit, akit meghívnak az esküvőre, vigye magával a keretet és készítsen képet - te és a vőlegény a vendégeiddel, de a keret mögött. Tehát ennek az emlékezetes napnak az emlékére nemcsak romantikus, hanem szokatlanabb és látványos fotók az esküvőről.

Ajánlott: