Tartsa Cipőjét újszerűként Ezekkel Az Egyszerű Trükkökkel

Videó: Tartsa Cipőjét újszerűként Ezekkel Az Egyszerű Trükkökkel

Videó: Tartsa Cipőjét újszerűként Ezekkel Az Egyszerű Trükkökkel
Videó: Megdöbbentő Történetekkel Rendelkező Képek #2 2024, Március
Tartsa Cipőjét újszerűként Ezekkel Az Egyszerű Trükkökkel
Tartsa Cipőjét újszerűként Ezekkel Az Egyszerű Trükkökkel
Anonim

Ahhoz, hogy új cipőjét legalább néhány évig használhassa, fontos, hogy kövessen néhány tippet, hogy megőrizze újdonságait. Csak rendszeres gondozás mellett visel egészséges és jó megjelenésű cipőt.

Ha cipője lakkozott bőr, akkor bársony törlőkendővel rendszeresen tisztítsa meg őket a foltoktól és a portól, ne a táskájában hordott nedves törlőkendővel, mert csak a szennyeződést terjesztik az egész cipőn, és gyakran kellemetlen fehér nyomot hagynak maguk után.

A bársonyos ruhával történő polírozás azonban nem okoz ilyen problémákat, és a rendszeres tisztítással a lakkcipő újnak tűnik.

A velúr cipő foltjait is óvatosan kell kezelni, hogy ne sérüljenek a velúr. Ha foltot vagy pornyomokat észlel, szórja meg a cipőt talkummal, és hagyja rajta 3-4 órán át. Barna cipővel a kávé cseréje is kiváló munkát végezhet.

Annak érdekében, hogy a cipője talpa kiváló állapotban legyen, használjon fogkrémet, mindaddig, amíg mesterséges színezék nincs benne, és megtisztíthatja mindkét talpát.

A velúr az az anyag, amely a leggyorsabban elveszíti frissességét, és amelyet a kinti időjárás befolyásol leginkább. A velúr cipő azonban gőzerővel tartható újként. Kapcsolja be a vasalót úgy, hogy csak gőzt bocsásson ki, és helyezze a cipőt egyesével magához, de ne túl közel.

Cipő
Cipő

Ahhoz, hogy cipője vízálló legyen, dörzsölje a lenolajat a varratokra, és mindig kellemes illatot használjon ecettel. Nedvesítsen meg rajta egy fülbotot, és tisztítsa meg vele a cipő belsejét, majd hagyja kiszáradni a szabadban.

Rendszeresen használjon dezodorokat a sportcipőhöz, amelyek nemcsak eltávolítják a kellemetlen szagot, hanem elpusztítják a baktériumokat is. A csipkéket, a talpbetétet és a cipőt mindig mossa külön, és ezt megelőzően ellenőrizze, hogy az anyag, amelyből készült, lehetővé teszi.

Ajánlott: