Húzza Ki A Szűk Cipőket Ezzel Az Okos és Egyszerű Módszerrel

Videó: Húzza Ki A Szűk Cipőket Ezzel Az Okos és Egyszerű Módszerrel

Videó: Húzza Ki A Szűk Cipőket Ezzel Az Okos és Egyszerű Módszerrel
Videó: Így készíts nulla forintból KÖZÉPSULI RÉSZT! 2024, Március
Húzza Ki A Szűk Cipőket Ezzel Az Okos és Egyszerű Módszerrel
Húzza Ki A Szűk Cipőket Ezzel Az Okos és Egyszerű Módszerrel
Anonim

Ha a megvásárolt új cipők szűknek bizonyulnak, van mód rögzíteni őket, amennyiben természetes anyagokból készülnek, például bőrből.

Bevált módszerrel, amelyet otthon is alkalmazhat, akár egy méretben is megnövelheti cipőjének méretét, és idővel, ha ismét keskenyebbé válnak, ismételje meg az eljárást.

Két vastag cipzáras zacskóra van szükség, amelyeket meg kell tölteni vízzel. Helyezze a táskákat mindkét cipőbe, majd helyezze a fagyasztóba. Hagyja őket ott körülbelül 20 percig, és amikor lejár az idő, vigye ki őket.

Ne rohanjon eltávolítani a táskákat a cipőből, hanem hagyja őket, amíg a jég meg nem olvad. Ezután távolítsa el őket, és óvatosan szárítsa meg a cipőjét.

Ezzel a trükkel legalább egy számmal nagyobbak lesznek, mint amivel megvetted őket. A módszer csak természetes anyagokra alkalmas, mert a fagyasztóban alacsony hőmérsékleten a műanyagok gyorsan megsérülnek.

Ha a nyújtás nem volt elegendő, nyugodtan megismételheti az eljárást. A teljesen valódi bőrből készült cipőknél nem használhat vizes zsákokat, de nedves, újságos újságokkal fagyassza le őket.

Bőr cipők
Bőr cipők

Miután kivette a fagyasztóból, vegye ki az újságokat, és tegyen vastag zoknit. Gyúrjuk őket, amíg fel nem melegednek és ellazulnak.

A szűk cipő rögzítésének legbiztonságosabb módja azonban egy cipész felkeresése. Speciális formák segítségével nyújtják a cipőt anélkül, hogy károsítanák az anyagot.

Tehát, ha drága vagy értékes cipőt szeretne nyújtani az Ön számára, akkor jobb, ha nem maga csinálja, hanem szakemberhez fordul, mert ha egyszer súlyosan megsebesítette az anyagot, nem lehet kijavítani.

Ajánlott: