Szem Torna

Videó: Szem Torna

Videó: Szem Torna
Videó: SZEMTORNA AZ ÉLES LÁTÁSÉRT 2024, Március
Szem Torna
Szem Torna
Anonim

A szemgyakorlatok segítségével ellazíthatja a folyamatosan feszültség alatt álló szemizmait. Ennek a gyakorlatnak további hatása van - a szem körüli ráncok kisimulnak.

A napi gyakorlatokat az alábbiak szerint végezzük: mindkét tenyerét a halántékára helyezi, és az arcizmok segítségével megpróbálja visszahúzni a bőrét.

Nem fog sikerülni először, de idővel sikerülni fog. Ezek a mozdulatok erősítik a halánték és a fejbőr izmait, amelyek a szem és a fül között feszítik a bőrt.

Ha a szemed folyamatosan könnyezik, akkor a szervezetben hiányozhat a B2-vitamin. A szervezet számára szükséges napi adag körülbelül 2-3 milligramm.

Szem torna
Szem torna

De növekszik, ha étrendje magas zsírtartalmú és nemrégiben műtöttek. A B2-vitamin megtalálható baromfiban, sörélesztőben, borsóban, gombában, brokkoliban, tejben.

Ha a szem körüli bőr megfeszül, és a smink alatt ráncok keletkeznek, mint a száraz bőrön, finoman dörzsölje a szemgélt a sminkre, de a smink eloszlatása nélkül.

A bőr sima, üde és a ráncok kisimulnak. A szem körüli bőr ki van téve a napnak és a szélnek, ami felgyorsítja az öregedési folyamatokat, ami ráncok megjelenéséhez vezet.

Nyáron viseljen napszemüveget, amely a szem körüli bőrt is eltakarja. Ne felejtsen el egy speciális krémet UV-faktorral védeni a szem körül a nyári napokon.

Minden reggel alkalmazzon egy speciális koncentrátumot szuperaktív anyagokkal, például biohialuronsavval és biológiailag aktív olajokkal a szem körüli bőrön, hogy elpusztítsa a ráncok legkisebb nyomát is.

Ajánlott: