A Karakter A Vércsoporttól Is Függ

Tartalomjegyzék:

Videó: A Karakter A Vércsoporttól Is Függ

Videó: A Karakter A Vércsoporttól Is Függ
Videó: Почему домовой прячет вещи, а затем возвращает 2024, Március
A Karakter A Vércsoporttól Is Függ
A Karakter A Vércsoporttól Is Függ
Anonim

Vércsoport az emberről jellemét is felfedi. Most többet tudhat meg férjéről, fiáról, rokonáról, barátjáról … És miért ne tudna meg többet magáról? !!

0. vércsoport

Dinamikus és aktív emberek. Az örök, nehezen kétségbeesett optimisták mindig készítenek biztonsági mentési kezdeményezést. Nem fedik fel könnyen érzéseiket, és időbe telik, mire beengednek.

De miután elnyerte a bizalmukat, mindig képes lesz rájuk támaszkodni, különösen a nehéz időkben. Külső erejük ügyesen lefedi a romantikus természetet.

A karakter a vércsoporttól is függ
A karakter a vércsoporttól is függ

Az ilyen vércsoportú nő nyíltan kifejezi véleményét, élénk érdeklődést mutat partnere munkaproblémái iránt, ügyesen bátorítja. Művészi, imádja rendhagyó módon rendezni otthonát, és mindig eredeti ötletei vannak - az otthon rendezéséhez, a ruhákhoz, a családi ünnepekhez. Féltékeny és dühös, ha megtudja, hogy a férje megcsalja. Ha férje és gyermekei között kell választania, az utóbbit választja.

Az ilyen vércsoportú férfi tekintélyelvű, szinte despotikus, de tudja, hogyan védje meg feleségét és gyermekeit. Szétosztja a családi költségvetést. Az otthonon kívül sokkal érdekesebb, mint otthon. Ezért gondolja gyakran, hogy a legközelebbi ember nem fejleszti. Az úr és a bohém harc benne.

A vércsoport

Ezeknek az embereknek a „kimondott szó, kőbe dobott!” Mondás érvényes. Mindig kész új barátságot kötni. Nyílt, őszinte, de kiszolgáltatott is. Néha sok időbe telik, amíg az élmény után helyreállítják egyensúlyukat. Toleránsak és nagyon körültekintően választják szavaikat, és felelősek mindenért, ami elhangzik. Megtartják a szavukat.

Az A vércsoportú nő figyelmes anya és feleség, gyengédséget sugároz, néha meglehetősen szentimentális, ugyanakkor ügyesen kezeli családja pénzügyeit. Nem tolerálja párját más nőkkel. A férjén keresztül ragyog a társadalomban, de otthon ő a hatalmasabb alak.

Az A vércsoportú férfi gondoskodik a családjáról, és mindent megtesz, hogy ne bántsa és ne értse meg kis kalandjait. Szereti otthonát, szereti a benne rejlő békét, mert szinte minden energiáját a munkájába fekteti. Tiszteletben tartja feleségét, mint egyenrangú partnert, és rábízza az otthon pénzügyeit.

B vércsoport

Azt mondják: "Ismerd meg őket, hogy megtudd, mennyire érdekesek." De bizonyos esetekben ez sok időt vesz igénybe. Hangulatuk gyakran változik, és néha fárasztó a kommunikáció velük. De mindenekelőtt azért érdekes, mert fürge elméjük, eredeti ötleteik vannak, és szinte mindig megtalálják a kiutat - még a legbonyolultabb helyzetekből is. Előretekintettek, szeretik a dolgokat egyedül kezelni. Gyakran elérik a hivatalos hierarchia legmagasabb szintjét.

A B vércsoportú nőnek sok ötlete van, de nem mindig sikerül megvalósítani őket. Nyugodt és magabiztos, ambiciózus, nagyon nem szereti az anya és a háziasszony szerepét. -Tól nem tapasztal mély drámákat hűtlenség férjének - éppen ellenkezőleg, még szórakoztatja is.

A B vércsoportú férfi inkább távol van otthonról. A családi barátság nem képes sokáig lekötni a figyelmét. Ő őszinte a feleségével, egészen addig a pillanatig, amikor megismerkedik az új nagy szerelemmel. Nem is engedi a gondolatot, hogy felesége megtévesztheti, mert férjeként és férfiként is bízik ellenállhatatlanságában.

AB vércsoport

Ez két ember egyben. Imádják pontosságukat és munkájukat, bár első pillantásra flegma benyomását kelti, ugyanakkor szívesen engedik magukat bekapcsolni egy jelentéktelen dolgokról folytatott beszélgetésbe. Szeretik a változásokat, a barátokat, a jó társaságot, de legbelül sokkal komolyabbak, mint amilyennek látszanak. Néha gyorsan megváltoztatják a hangulatot.

A karakter a vércsoporttól is függ
A karakter a vércsoporttól is függ

Úgy tűnik, hogy az AB vércsoportú nő egész életében gyermek marad. Ezért van szüksége egy erős férfira, aki megvédi őt, és mindig készen áll a segítségére. Kissé szelesnek tartják, de örömmel elfogadja és teljesíti férj szerepét. Szeret otthoni fogadásokat szervezni, lebonyolítani. A hízelgés különösen szükséges vitalitása érdekében.

Az AB vércsoportú férfi nem éhes a hatalomra, nem szereti a magányt és sok emberrel veszi körül magát. Tudja, hogyan adhat teljes szabadságot feleségének, bár mindent oldalról vezet. Szeret megelőzni az eseményeket, és ezért az üzleti lépései mindig naprakészek és megfelelnek az "új hullámnak". Képes beismerni hűtlenség a felesége előtt, mert sokat törődik az otthonnal.

Ajánlott: