A Szétválás Után - Hogyan Lehet Gyorsabban Felépülni?

Tartalomjegyzék:

Videó: A Szétválás Után - Hogyan Lehet Gyorsabban Felépülni?

Videó: A Szétválás Után - Hogyan Lehet Gyorsabban Felépülni?
Videó: Gyors retusálási módszerek 2024, Március
A Szétválás Után - Hogyan Lehet Gyorsabban Felépülni?
A Szétválás Után - Hogyan Lehet Gyorsabban Felépülni?
Anonim

Sokan tapasztaltunk negatív érzelmeket elválás a partnertől. Az érzés még rosszabb, ha a szétválás nem a te hibád volt. Talán késztetést érez arra, hogy visszaadja annak a személynek, aki így érezte magát?

Igen, rájössz, hogy ez nem a legmagasabb reakció a világon, és nem is a legérettebb. De érzed azt az elsöprő érzést, hogy hátralépsz. A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell a szétválás után gyorsabban felépül és mutasd meg a világnak, hogy az életednek még nincs vége:

Buli

Ó igen! Party a lyukig! Gyűjtsön olyan barátaival, akiket a kapcsolata miatt eddig elhanyagolt. Vegyen részt partikon, bárban, diszkóban - menjen bárhová. Vagy rendezzen házibulikat. Látogasson el vagy hívjon meg vendégeket a helyére.

Semmiképpen ne essen kétségbe, ne essen havi drámákba, könnyekbe, önjelölésbe, önzárkózásba és sírásba. Csak te szenvedsz így. Jobban összpontosítson a társadalmi életre. Ez segít abban, hogy gyorsan visszanyerje az élet örömét is megmutatja a volt partnerthogy a világ valójában elég jó hely anélkül. És még, talán jobb is!

Utazás

Az új és különböző helyszíneken tett látogatások felgyorsítják és segítenek elfelejteni az élményt. És nemcsak - bemutatva, hogy mennyire vidámnak és energikusnak érzi magát ezeken a helyeken, hanem - milyen jó érzelmeket is tapasztal, csak szenvedését okozhatja volt partnerének, hogy nincs ott veled. Nos, igen - töltsön fel fotókat a közösségi hálózatokra. Miért ne! Hadd lássa mindenki, a volt partner is, hogy Ön nem szenved, hanem boldog, élvezi a csodálatos helyek szépségét és készen áll a kalandra.

utazás a szétválás után
utazás a szétválás után

Ha új szerelemmel találkozik, ne hagyja ki

Nyisd meg a szívedet az új szerelem előtt, ha az utadban megjelenik, még akkor is, ha ez sok nem sokkal a szétválás után. Ne féljen belevetni magát egy új kapcsolatba - talán így kellett volna megtalálni az emberét. De ne ragadjon le az ellenkező nem első vonzó képviselőjével, aki útközben megjelent! Ez csak magának árt, ha idővel felfedezi, hogy nem vagytok egymásnak.

Vigyázzon a megjelenésére

Ez egy nagyszerű stratégia a visszatéréshez! Tájékoztassa volt partnerét arról, hogy egyre jobban néz ki, és valójában lehet, hogy elveszített egy felbecsülhetetlen értékű kincset. Ezért - öltözz jól, csináld a hajad, vigyázz a bőrödre, szépítsd magad. Ja, és ne felejtsd el ezt megmutatni a világnak azzal, hogy büszkén szerepel a nyilvánosság előtt.

Ajánlott: