Kompatibilitás A Vízöntő Nő és A Kos Férfi Között

Kompatibilitás A Vízöntő Nő és A Kos Férfi Között
Kompatibilitás A Vízöntő Nő és A Kos Férfi Között
Anonim

Amint a tűz és a levegő elemei reagálnak egymással és kölcsönhatásba lépnek - a tüzet a levegő meggyújtja, és úgy érzi, hogy a tűzzel érintkezik, a Vízöntő és Kos csillagjegy képviselőit spontán vonzza és érdekli a másik személyisége.

A Vízöntő nő gyakran hűvösnek és távolinak tűnik érzéseinek megmutatásában, de teljesen önzetlen, ha szeret valakit, akire a Kos különös figyelmet fordít és csodál. Viszont szenvedélyes ragaszkodásával és olvadó impulzivitásával betöltheti érzelmi ürességét, és megtörheti közönyét.

Egy Kosnak kimeríthetetlen lelkesedése van és demonstrálja, amely soha nem halványul gyorsan, és a legkisebb inspirációtól is újra és újra születik. Erős és bátor, és mindig kész megtenni az első lépést anélkül, hogy észrevenné a félelem nyomait - ami oly jellegzetes természetére. Ami a szeretetet illeti, a Kos férfi viselkedhet teljesen természetesen és lazán, valamint szinte azonnal beleszeret, főleg egy Vízöntő nőbe, ugyanakkor elvárja a kölcsönösség jelét és azonnali pozitív választ. egy.

A Vízöntő nő meglehetősen titokzatos, sőt gyakran figyelemelterelőnek tekintik. Szereti önfeledten belemerülni saját képzeletbeli világába. Ösztöne és veleszületett szélsőséges belátása nagyon erős, és segíti őt és párját új magasságok és karrier sikerek elérésében. Képes gyorsan barátokat szerezni, ami egy Kos férfival való érintkezéskor még azonnali és könnyűvé válik, de egy kicsit tovább tart, mire reagál az érzéseire, vagy megérti, mit érez ő maga. Ha szerelmes, nagylelkűen adja át szerelmét a Kos férfinak, és mindig csodálatos, szellemes, kedves és érdekes partner az élet minden tevékenységében és szférájában.

A Vízöntő nő barátságos, vidám és vidám hozzáállása segíti a Kos férfit abban, hogy megijedjen és közeledjen hozzá, valamint arról is álmodozzon, hogy habozás nélkül komoly kapcsolatot építsen ki, ami történne, ha túlságosan elérhetetlen lenne. Általában nagyon toleráns, eredeti és találékony.

Ezek a tulajdonságok teszik őt az egyik legtökéletesebb és legálmodottabb választássá egy Kos számára, aki gyűlöli az egyhangúságot, a stagnálást és a passzivitást az emberi viselkedésben. A barátság segíti mind a Kos férfit, mind a Vízöntő nőt abban, hogy sokkal szabadabban, nyíltabban és nyugodtabban beszélhessenek érzéseikről és korábbi tapasztalataikról, főleg, hogy mindketten szeretnek beszélgetni és megosztani.

Kompatibilitás a csillagjegyek között
Kompatibilitás a csillagjegyek között

A köztük lévő probléma általában akkor jelentkezik, amikor a Vízöntő nő elég érettnek és bölcsebbnek tartja magát, és ugyanakkor úgy véli, hogy párjának Kosnak még növekednie és megváltoznia kell. Viszont időről időre távoli, hideg és arrogánsnak találhatja, mert a nő néha nem fejezi ki egyértelműen a szeretetét.

Az e gyönyörködtető nő által sugárzott gyengéd ihlet és határtalan szeretete mindig visszahúzza magához Kosot, aki jól megérti, hogy egyetlen más nő sem lehet ilyen okos és egyszerre könnyen hozzáférhető, azonnali, de teljesen ellentétes is - állva. ha valami láthatatlan talapzaton.

A Kos miatt a Vízöntő nő különlegesnek érezheti magát, nőisége hízelgő és igazi hölgy. Általában nincs ilyen arroganciája önmagában, vagy egyszerűen nem figyel a hiúságra, mint mások. Nincs megbánása és visszafogottsága arra, hogy pénzt költsön rá, és azt akarja, hogy kedvese mindig a legjobb formában és hangulatban legyen. A Kos folyamatosan ösztönzi a Vízöntő nőt, és kényelmet, biztonságot, de valódi izgalmat is nyújt az élet számára.

A despotikus Kos ember időről időre megmutathatja a tulajdonos érzését, amely árt a Vízöntő állatöv jel gyengéd képviselőjének individualista és szabadságszerető természetének, de akkor mindig kész bocsánatot kérni és kijavítani a történteket. Mindketten különböző projektekbe kezdhetnek, amelyeket lehetetlennek tartanak, az elveszett ügyek mögé állhatnak és kockázatot vállalhatnak, ami sok izgalmat és sikert hoz számukra, különösen azért, mert készek segíteni és kiegészíteni egymást munkájuk során.

Szerelmük legszebb oldala, hogy el tudják fogadni a másik különbségeit, és kapcsolatuknak minden esélye megvan a boldogságra és a harmóniára. Miután a Kos férfi és a Vízöntő nő készen áll a kompromisszumra, a kapcsolatukban felmerülő problémákat mélyreható beszélgetéssel oldják meg.

Vízöntő nő, Kos férfi
Vízöntő nő, Kos férfi

Annak érdekében, hogy egy veszekedés vagy konfliktus után újra egyesüljenek, azonnal vissza kell szerezniük érzelmi és fizikai bensőségességüket. Az együtt töltött napok tele vannak lelkesedéssel és nagyon inspirálóak, mivel mindketten élvezik az élet szenvedélyét és eredetiségét.

Ennek a kapcsolatnak a legösszetettebb aspektusa a fizikai. Miután a Vízöntő nő elméjével meg van győződve arról, hogy elkötelezi magát a Kos férfival való kapcsolat iránt, megteremtődik a kettő közötti nagyon jó szexuális kompatibilitás alapja. Mindenesetre erőfeszítéseket kell tenniük a hosszú távú fizikai intimitás kialakítása érdekében. Van, amikor meglepődik azon erős szenvedélyen, amelyet a Kos férfi mutatott be szex közben.

Az egyik legegyszerűbb módszer a Vízöntő nő intrikálására az, ha a mellette lévő férfinak minden egyes szerelem alkalmával más megközelítése van, így a meglepetés eleme mindig fennáll fizikai kapcsolatukban. Rá kell jönnie arra a tényre, hogy a Kos férfit könnyen meg lehet bántani, különösen akkor, ha kedvese elidegenedés jeleit mutatja, és hogy megőrizze egóját, soha nem mutatja meg nemtetszését vele szemben. A Vízöntő nő nem válaszolhat szexuális nyitányaira, csak őszinte és mindent elárasztó lelkesedéssel, és mindig tagadhatatlan örömmel és várakozással fogadja ölelését.

A Kos és a Vízöntő történetesen nagyon impulzív. Rövid időre elbűvölik őket a dolgok, majd áttérnek az új dologra, amely átvette a fejüket. Mivel ideje nagy részét az álomvilágban tölti, a Kos férfi figyelmen kívül hagyhatja és észrevétlenül érezheti magát.

Ugyanakkor ebből fakadó féltékenysége és uralkodó hozzáállása érzelmi csapdába ejti azt a gondolatot, amely aggasztóvá teszi és eltávolítja az arcáról a mosolyt. Csak gyakori fizikai kommunikáció, mentális és érzelmi megértés révén az állatöv kapcsolata a pár valóban életben maradhat.

Ajánlott: