Az Ikrek Nő és A Vízöntő Férfi Kapcsolata

Videó: Az Ikrek Nő és A Vízöntő Férfi Kapcsolata

Videó: Az Ikrek Nő és A Vízöntő Férfi Kapcsolata
Videó: Ikrek és Vízöntő, illetve Vízöntő és Ikrek kapcsolatok - Csillagszerelem - Derita mNemos 2024, Március
Az Ikrek Nő és A Vízöntő Férfi Kapcsolata
Az Ikrek Nő és A Vízöntő Férfi Kapcsolata
Anonim

Egy ilyen kapcsolat, ha sikerül, minden különbség ellenére, így nézne ki - a két szerelmes ritkán lesz egyszerre otthon, szórakoztatásuk egyáltalán nem fedi egymást, és inkább más életmódot folytatnak, más környezettel rendelkeznek, de valójában együtt lenni.

Első pillantásra kissé furcsán hangzik, sőt lehetetlen - valakivel lenni, de valójában nem. De egy ilyen terv megfelelne mindkét kapcsolatnak. A Vízöntő szeret együtt lenni a barátokkal, de ugyanakkor eldöntheti, hogy elég neki felkelnie és távoznia - csakúgy.

Míg az Ikrek nő inkább méltóságteljesen elkésik barátai bulijáról, a szükséges késéssel megjelenik, majd befejezi a bulit. Nem indul el a buli közepén, hiányozhat valami érdekes.

Bensőséges kapcsolataikban a két szereplő egyezik, de megint csakúgy, mint a barátok és a pártok esetében, nem mindig akarják ugyanazt egyszerre.

Az Ikrek nő és a Vízöntő férfi kapcsolata
Az Ikrek nő és a Vízöntő férfi kapcsolata

Nem rossz ötlet, ha egy Ikrek nő és egy Vízöntő férfi a saját térén marad, ahol azt csinál, amit akar, anélkül, hogy rosszul érezné magát, hogy nem engedik a másikat.

Ily módon a kapcsolatuk tovább tarthat. Személyes idejében mindenki azt csinál, amit akar (anélkül, hogy figyelembe venné a szélsőségeket, vagy megpróbálná megbántani a partnerét), és ha együtt vannak, nagyon jól érzik magukat.

Minden kapcsolat önmagában egyéni. A csillagjegyeknek megvan a jelentésük, néha kicsit, máskor inkább, de általában minden a kapcsolatban álló emberektől, a nehézségekkel való megbirkózás vágyától és az egymás iránti szeretettől függ.

És bár az Ikrek nő és a Vízöntő férfi kapcsolata meglehetősen nehéznek, sőt lehetetlennek tűnik, ha mindkettő felépíti világát, és megtanulja teljesíteni a másik furcsa vágyait, a dolgok sikerülhetnek.

Ajánlott: