Szerelmi Horoszkóp 2019-re A Mérleg Csillagjegyre

Videó: Szerelmi Horoszkóp 2019-re A Mérleg Csillagjegyre

Videó: Szerelmi Horoszkóp 2019-re A Mérleg Csillagjegyre
Videó: SKORPIÓ 2021 December 2024, Március
Szerelmi Horoszkóp 2019-re A Mérleg Csillagjegyre
Szerelmi Horoszkóp 2019-re A Mérleg Csillagjegyre
Anonim

2019 első hónapjaiban a Mérleg iránti szeretet birodalma a kissé jó hírű bolygó, a Neptunusz hatása alá kerül. Ez a bolygó ugyanúgy növeli a magány kockázatát, hogy mindent túl nagyokká tehet. A szerelemben azonban a Neptunusz nagy előnyt nyújt - ez a legjobb garancia az őszinteségre és a hosszú távú elkötelezettségre. Íme, mi mást mond a Mérleg csillagjegy horoszkópja 2019-re.

Azok, akik a Mérleg jegyében születtek, akik stabil és igazi romantikus kapcsolatot szeretnének kialakítani, 2019-ben teljesen elégedettek lesznek. Az év első fele remek alkalom az eljegyzésre, a házasságra vagy az ingatag kapcsolat újjáépítésére.

Az asztrális éghajlat az év folyamán megerősíti a már kialakult párok közötti szeretetet. A Mérleg, aki még nem talált társra, váratlan módon, szokatlan helyeken, idegenekkel fog foglalkozni számukra. Röviden: a szerelmet első látásra a legváratlanabb emberben és a legfurcsább helyen találkozhatod.

Ha szeptember végén vagy október elején születtél, az a melletted lévő személy, aki túlságosan visszafogott és kissé hajlamos az érzelgős tüntetésekre, anélkül, hogy észrevenné, árthat neked. Igyekezzen kifejezőbb lenni. Ez megkönnyíti a kapcsolatot a partnerével. Mi mást mond A Mérleg éves szerelmi horoszkópja?

2019 második felében a Mérlegnek némi problémával kell szembenéznie a kívülről érkező szerelmi kapcsolataiban. Ne fecsegjen - semmi sem igaz, csak annyit hall, hogy féltékennyé tegye.

Gondosan elemezze, mit mondanak az emberek, és nem hisznek vakon ezeknek az úgynevezett barátoknak. Időnként menjen ki párjával, szórakozzon. Így még közelebb kerülsz egymáshoz, eloszlatod a gyanúidat, és pozitív módon tudsz eszmecserét folytatni.

A Mérleg szerelmi horoszkóp új ismeretségeket jósol
A Mérleg szerelmi horoszkóp új ismeretségeket jósol

Az év végén a Mérleg állatöv jel képviselői sokkal magabiztosabban és dominánsabban kezdenek viselkedni. Ez megnehezíti a párjukkal való kapcsolatot. Törekedjen arra, hogy kevésbé dominánsan viselkedjen. Természetesen el kell kerülnie annak kockázatát, hogy olyan módon viselkedjen, amely nem jellemzi Önt. A melletted lévő személy szereti a temperamentumodat, és ez nem fog ártani a kapcsolatodnak, bár egy ideig sérti a férfi büszkeségét.

Az év vége remek kalandvágyat, szenvedélyes élményeket és szerelmes kalandos szellemet hoz. Ha már stabil kapcsolatban vagy, erőszakos szexualitásod kiszorítja az egyhangúságot a hálószobából, ami nem lehet más, mint boldogság és kapcsolatod megerősítése.

Ha nincs melletted különleges ember, akkor valószínűleg veszélyes kapcsolatba kezdesz, amely később ütközhet a nyugalom iránti igényeddel. a Mérleg állatöv jel szerelmi horoszkópja.

Ajánlott: