Kompatibilitás A Nyilas Nő és A Rákos Férfi Között

Videó: Kompatibilitás A Nyilas Nő és A Rákos Férfi Között

Videó: Kompatibilitás A Nyilas Nő és A Rákos Férfi Között
Videó: Korszerűsítésből rémálom, avagy hiába a jó pályázati lehetőség, ha kókányolás a vége... 2024, Március
Kompatibilitás A Nyilas Nő és A Rákos Férfi Között
Kompatibilitás A Nyilas Nő és A Rákos Férfi Között
Anonim

A kettő közötti szeretet a legtörékenyebb és legrövidebb ideig tartó esemény, de hosszú és teljes is lehet. Minden a kapcsolat résztvevőitől függ.

Néha a kompromisszum gondolata annyira megijeszt, hogy még úgy is dönt, hogy nem. Féljen attól, hogy mindezekben a kompromisszumokban és változásokban megfeledkezhet magáról.

Nyilas nő és a rákos férfi
Nyilas nő és a rákos férfi

Valakivé válni nem vagy. Senki nem ígérheti meg, hogy ez nem fog megtörténni, de számíthat a melletted lévőre. Azonnal észreveszi a radikális változást, és reagál, amikor szeret.

Törékeny és fiatal párkapcsolatban a kettő közül az egyik mindig több kompromisszumot köt, és a kettő közül az egyik mindig jobban szeret - ebben nincs semmi baj vagy ijesztő. A kompromisszumokkal teli kapcsolat a Nyilas nő és a Rák férfié lesz.

A rákos férfi példamutató magatartása és képessége a mellette lévő nő udvarlására, még akkor is, ha már megnyerte őt, nagyon vonzza a Nyilas nőt. Nagyon is lehetséges, hogy ez a vonzerő elég sokáig fog tartani, és csodálatos és meleg kapcsolattá nő.

Horoszkóp rák
Horoszkóp rák

Amellett, hogy bájos és kedves, időnként meglehetősen naiv, ami valószínűleg irritálja a Nyilas nőt, de rájön, hogy az ideál nem létezik. Ami nem lesz a kapcsolatukban, az összefügg azzal a céljával, hogy minden akkor történjen, amikor ő akarja.

A rák túl diplomáciai és türelmes, ugyanolyan türelmetlen, mint egy Nyilas nő. De természetesen mindannyian hallottuk, hogy bármivel is összejön, azzá válik.

Ebben a tekintetben pedig a nő teszi meg a legnagyobb lépést és változást. Bizonyos mértékig rá nehezedik, hogy ő az, aki megkötötte a nagy kompromisszumot.

Probléma a kettő között pénzköltéssel is kialakulhat - alig értik ezt a kérdést, de talán ha együtt maradnak, akkor a dolgok rendbe jönnek.

Szexuálisan hasonló vágyaik vannak, de sok különbség van abban is, hogy mit szeretnek és mit szeretnek. Nehéz kapcsolat, de lehetséges, ha mindketten elég keményen akarják. Családként nem lesznek botrányaik, de hiányolni fognak valamit.

Ajánlott: