Ezek Az állatöv Jelek Nemi Gépek

Tartalomjegyzék:

Videó: Ezek Az állatöv Jelek Nemi Gépek

Videó: Ezek Az állatöv Jelek Nemi Gépek
Videó: ÁLLATOK, AMIK KÉPESEK TÚLÉLNI A HALÁLT! 2. RÉSZ 2024, Március
Ezek Az állatöv Jelek Nemi Gépek
Ezek Az állatöv Jelek Nemi Gépek
Anonim

A szexualitás része emberi természetünknek, de az állatöv egyes tagjainál ez kifejezettebb.

Az állatöv jel, amelynek égisze alatt mindenki megszületik, nagymértékben meghatározza jellemét és viselkedését, mind az életben, mind az ágyban.

Ha kíváncsi vagy, kik ők az állatöv legjobb szerelmesei Íme a válasz erre a kérdésre:

Skorpió

Ennek az állatövnek a képviselői a szerelmi játékok, az izgalmas flört és a jó szex királyai. Az univerzum utánozhatatlan mágia és bűbájjal töltötte fel őket, amelyek segítségével képesek mindenkinek levágni a lábát.

Ezek az emberek temperamentumosak és drámaiak, nagy figyelmet fordítanak a részletekre és tudják, hogyan nyújtanak örömöt az ágyban, nemcsak elméletileg. Ha a Skorpió a szerelmi fészkébe kerül, meg fogja érteni a szenvedély és szex gép. Egyetlen hátrányuk, hogy hajlamosak a féltékenység jeleit mutatni.

Bika

Szex az ágyban
Szex az ágyban

A Bikák utánozhatatlan tehetséget és találékonyságot mutatnak a szex terén. Rendkívül érzékenyek, és megpróbálják felejthetetlenné tenni az általános élményt.

Ezeket a szarvas édesszájúakat intuitív módon vezérlik a vágyaid, anélkül, hogy felesleges kérdésekkel és cselekedetekkel zavarnád. Kitartóak, és ha felkeltették a figyelmét, nagy valószínűséggel nagyszerű találékonyságot mutatnak, amely valóban lenyűgözni fogja. Ne féljen ellazulni a Bika csillagjegy karjaiban, és élvezze romantikus simogatásukat.

Mérleg

Az állatöv jelének képviselői számára a szex természetes és létfontosságú cselekvés, például légzés és ivóvíz. A Vénusz bolygó az állatöv védőszentje, és ez az oka a Mérleg erős szexualitásának.

Párosít
Párosít

Ahhoz, hogy teljesnek és boldognak érezzék magukat, szükségük van valakire, akit szeretni és gondolni lehet rá. Leleményesek és szenvedélyesek, és soha nem fogsz unatkozni velük, és nem érzed magad elhanyagoltnak. Ha sorsa találkozik ennek a jelnek a képviselőjével, akkor ne habozzon megosztani egy ágyat ezzel a bájjal szex gép.

Ajánlott: