Az Ilyen Csillagjegyű Férfiak Menekülnek A Házasság Elől

Tartalomjegyzék:

Videó: Az Ilyen Csillagjegyű Férfiak Menekülnek A Házasság Elől

Videó: Az Ilyen Csillagjegyű Férfiak Menekülnek A Házasság Elől
Videó: Így növelhető a nők szexuális vágya - tv2.hu/fem3cafe 2024, Március
Az Ilyen Csillagjegyű Férfiak Menekülnek A Házasság Elől
Az Ilyen Csillagjegyű Férfiak Menekülnek A Házasság Elől
Anonim

Köztudott, hogy közülünk néhányan jobban szeretik a szabadságot. Ha ilyen típusú vagy, akkor valószínűleg tudod, hogy a házasság súlyosan korlátozza a teljes szabadságot, sok feladattal és felelősséggel jár. Néhány állatöv jelű férfi valódi intoleranciája van ezzel a változással szemben. Menekülnek a házasság elől, mint az ördög. Itt vannak az állatöv jelek, amelyek hímek a végéig megpróbálnak kijutni a jegygyűrűből.

Férfi Ikrek

Ez az egyik legszabadságszeretőbb állatöv jel, mivel a férfiak erősek és féltékenyek arra, hogy senki sem korlátozza teljes szabadságukat. Nem szeretik a felelősségeket és kötelezettségeket sem. Arról nem is beszélve, hogy nem túl elszántak, nem tudják pontosan, mit akarnak, mindig sokak figyelmének középpontjába kell kerülniük, és képesek legyenek megállás nélkül beszélgetni.

Családi kapcsolatban ez nem valósítható meg tökéletesen. Ezért az Ikrek - különösen a fiatalabbak céltudatosan kerülik a házasságot, egyedülálló és nem elkötelezett életet választanak. Az öreg legényeknek olyan jól meg van konkretizálva egy szabad hím, hogy nehéz lesz velük kötődni.

Bak ember

Az ilyen csillagjegyű férfiak nem akarnak házasságotmert nagyon önzőek és tekintélyelvűek. Senki más nem tudja irányítani az életét és útmutatást adni nekik. Nem is beszélve néhány szeszélyes nőről. Főleg önmagukra is gondolnak, és nem tükrözik különösebben a partnerük érzelmeit. Nem hajlandóak bíróság elé járulni, nem tetszeni, vagy futni egy boka nő után.

Jobban szeretik a függetlenséget és az autonómiát. Csak akkor házasodnának össze, ha a falhoz szorítják őket, és idős korban is, amikor már élnek. A házasság indítéka azonban akkor is pusztán gyakorlati és önző, nem érzelmi és odaadáson alapuló.

Egy férfi
Egy férfi

Vízöntő ember

Az erősebb nemű Vízöntők nagyon különlegesek, önellátók, függetlenek és szabadságszerető individualisták. Nem kerülik általában a kapcsolatokat, de kerülik a komoly, megnyerő kapcsolatokat, azokat, amelyekben rengeteg követelmény és felelősség, valamint korlátozás halmozódik fel.

Az okos, találékony és impulzív Vízöntő időnként arra akar, hogy legyen ideje, hogy mindent megtehessen, amire csak gondolhat. Tisztában van azzal, hogy a házasság súlyosan korlátozni fogja. Ezért az utolsó esküvőt elkerüli. Néhány Vízöntő férfi akár úgy döntene, hogy egész életében egyedül él, ahelyett, hogy függővé és csapdába esne házassági láncokban.

Ezek voltak férfiak, akik nem akarnak házasságot. Vagy legalább nem egyeznének könnyen bele egy ilyen lépésbe. Természetesen, ha egy nagyon különleges nővel találkoznak, akkor minden megváltozhat. Tehát ne folytassa a következtetéseket.

További információ a férfiakról és a kapcsolatokról.

Ajánlott: