Nézze Meg, Milyen Korban Hajlamosak Vagyunk A Hűtlenségre

Videó: Nézze Meg, Milyen Korban Hajlamosak Vagyunk A Hűtlenségre

Videó: Nézze Meg, Milyen Korban Hajlamosak Vagyunk A Hűtlenségre
Videó: Női kérdések - Férfi válaszok / A hűtlenség nehéz kérdései 2024, Március
Nézze Meg, Milyen Korban Hajlamosak Vagyunk A Hűtlenségre
Nézze Meg, Milyen Korban Hajlamosak Vagyunk A Hűtlenségre
Anonim

Van egy bizonyos életkor, amikor az emberek nagyobb valószínűséggel indulnak szerelmi kapcsolatba, még akkor is, ha komoly kapcsolatukban boldogok - derül ki a témáról szóló új kutatásból.

Bár a hűtlenség okai különbözőek lehetnek, az emberek legvalószínűbb, hogy 39 évesen követik el hűtlenséget - derül ki az Illicit Encounters társkereső oldalon végzett felmérésekből.

A platform lehetővé teszi, hogy a komoly kapcsolatban élő, sőt házasságban élő emberek megcsalják rendszeres partnerüket. A regisztrációtól függően az oldal megállapította, hogy 39 évesen az emberek hajlamosak a hűtlenségre.

Több mint egymillió tiltott találkozó van, platformjuk pedig azt a benyomást kelti, hogy nem csinálnak semmi rosszat, ezért nem rejtik el korukat.

A pszichológusok alátámasztják a tanulmány adatait, mert statisztikáik szerint a 39 év körüliek kétszer nagyobb valószínűséggel csalnak meg, mint bármely más életkorúak.

További hitetlenek vannak 29 és 49 évesen. Minden évtized végén az ember gondolkodni kezd az időskor megközelítésén, és vágyakozik visszatérni fiatalságába.

Az ilyen kiváltó szorongások kockázatos tevékenységeket, köztük hűtlenséget váltanak ki a fiatalabb évek adrenalinjának helyreállítása érdekében.

Szerelmi kaland
Szerelmi kaland

29, 39 és 49 évesen az emberek értékválságot élnek meg, és igyekeznek bebizonyítani maguknak, hogy tinédzserként minden felelősség nélkül a rutinon kívül élhetnek és jól érezhetik magukat.

Noha a pszichológiában ez a viselkedésfajta általában levezetésre kerül, az emberek, akik ezt mutatják, mégis nehezen tudnak erről beszélni, és nagyon ritkán fordulnak szakemberhez.

Minden évtized végén normális, ha válaszúton érezzük magunkat és válságokat élünk át. Amikor érzi ezeket az érzelmeket, tanácsos pszichológust keresni, ahelyett, hogy visszatérne a múltba.

Ajánlott: