Stressz Alatt A Nők Beszélgetnek - A Férfiak Szexet Akarnak

Videó: Stressz Alatt A Nők Beszélgetnek - A Férfiak Szexet Akarnak

Videó: Stressz Alatt A Nők Beszélgetnek - A Férfiak Szexet Akarnak
Videó: A prostitúció valósága: beszélgetés érintettekkel, segítőkkel és aktivistákkal (Budapest 2019) 2024, Március
Stressz Alatt A Nők Beszélgetnek - A Férfiak Szexet Akarnak
Stressz Alatt A Nők Beszélgetnek - A Férfiak Szexet Akarnak
Anonim

Nem fáradunk megismételni - a férfiak és a nők különböznek egymástól. Olyanok, mint két teljesen különböző faj, különböző igényeik vannak és különböző módon fejezik ki az érzelmeket. Másképp vannak elrendezve, és másképp reagálnak a stresszes helyzetekre. Ahhoz, hogy e két lény kapcsolata sikeres legyen, mindkét félnek hajlandónak kell lennie a kompromisszumokra, hogy találkozhasson az út közepén.

Tudományosan bebizonyosodott, hogy a nők szeretnek beszélgetni, a férfiak pedig szeretnek szex. Amikor feszültségek merülnek fel a párok között egy párkapcsolatban, és félreértések merülnek fel, a két nem egészen eltérő módon reagál. A nők azonnal szeretnék megbeszélni problémáikat legközelebbi barátaikkal, kollégáikkal, valamint legalább egyszer-kétszer meglátogatni egy házassági tanácsadót. A férfiak úgy vélik, hogy a nemi aktus gyakoriságának növelése képes megoldani a kapcsolat szinte minden problémáját.

Feszültség
Feszültség

Számos mérvadó tanulmány szerint a férfiak és a nők nehézségekre adott reakciójának különbsége magyarázza a férfiak magas öngyilkossági arányát. A statisztikák azt mutatják, hogy az öngyilkosságok háromnegyede férfi. Az urak háromszor nagyobb eséllyel válnak antidepresszánsok, alkohol vagy más opiátok függővé. A fogvatartottak több mint kilencven százaléka férfi, az iskolából kikerülő gyermekek 80 százaléka fiú. Példák folytathatók.

A magatartási szakértők úgy vélik, hogy az okok abban állnak, hogy mindkét nem foglalkozik a problémákkal. A nők taktikája, hogy végtelenül beszélgethessenek problémáikról, meglepően egészségesnek bizonyultak. A nők hajlamosak felismerni a problémákat, és már csecsemőkorukban feloldják őket. Ilyen korai szakaszban a problémákat sokkal könnyebben és zavartalanul oldják meg.

Házassági tanácsadó
Házassági tanácsadó

Viszont a párját családtanácsadóhoz vinni nehezebb, mint egy erőszakos gyereket fogorvoshoz vinni. Nyújtózkodni fog, és még egy kis külső segítséget is elkerül. A férfiak csak akkor keresnek segítséget a másiktól, ha hajójuk egyszerre süllyed és ég. A legtöbb esetben ez rossz taktika, mert túl késő megoldani a problémákat.

Megpróbálhatja motiválni partnerét, hogy elkísérje egy házassági tanácsadóhoz egy újabb szex ígéretével. A családtanácsadók szerint sok úr beleegyezik abba, hogy megosszák problémáikat egy szakemberrel, ha tudják, hogy az önök közötti kommunikáció javítására tett erőfeszítéseik fejében Ön nagylelkűbb lesz az ágyban.

De vigyázzon, ne vesse fel közvetlenül a szex témáját. Bár a férfiak szinte folyamatosan gondolkodnak a szexről, a legtöbben nem beszélhetnek szabadon szexuális vágyaikról és preferenciáikról.

Ajánlott: