Aranyszabályok A Barátok Közötti Szexre

Tartalomjegyzék:

Videó: Aranyszabályok A Barátok Közötti Szexre

Videó: Aranyszabályok A Barátok Közötti Szexre
Videó: Barátok közt - 31. hét - \"A\" ajánló 2024, Március
Aranyszabályok A Barátok Közötti Szexre
Aranyszabályok A Barátok Közötti Szexre
Anonim

Szex a barátok között, akik igazán bíznak és megértik egymást, csak két dologhoz vezethet - nagyszerű időhez vagy végső szakításhoz. Ha úgy döntött, hogy érzelmek és érzések nélkül intim kapcsolatot ápol a legjobb barátjával, akkor fontos tudnia, milyen szabályokat kell betartania, hogy ez ne váljon teljes katasztrófává. Itt a barátok közötti szex legfontosabb szabályai.

1. Legyen őszinte szándékaival kapcsolatban

Minden alkalommal, amikor úgy dönt, hogy intim kapcsolatot ápol barátjával, a lehető legőszintébbnek kell lennie szándékaiban, nehogy félrevezesse a melletted lévőt, és tudatában legyen annak, hogy csak a szexről beszél, és semmi másról. Írja le, mit keres, és mire számít egy közös kompromisszumos megoldás elérésére, amely mindkét félnek megfelel.

2. Ne feledje, hogy a szex nem jelent kapcsolatot

Biztos lehet benne, hogy nagyszerű barátok vagytok, mert pontosan ez az. Éppen ezért józanul meg kell valósítanod valódi szándékaidat egymás felé, hogy ne csalódj az ilyen típusú kapcsolatokban.

3. Időnként ellenőrizze érzéseit

Barátok a szexért
Barátok a szexért

Ha valamikor észreveszi, hogy túlságosan jól érzi magát, és több időt szeretne tölteni a legjobb barátjával, akkor lehet, hogy meg kell szüntetnie ezt a kapcsolatot.

4. Próbáld meg elolvasni a melletted lévő ember érzéseit

A kínos helyzetek elkerülése érdekében amikor a barátok között szexelamikor azt kell mondanod: Találkoztam valakivel, állandóan meg kell próbálnod elemezni a helyzetet. Fontos, hogy világos legyen a baráti szexre vonatkozó szabályok, amelyet az elején megegyezett, és mindkét féllel megállapodott abban, hogy betartja őket, hogy később senki ne sérüljön meg.

5. Ne feledje, hogy mindenki csak szexel

Még akkor is, ha az életben a legjobb orgazmust tapasztalja, ne feledje, hogy ez nem a barátja, hanem csak a barátja, ezért nem szabad érzelmileg kötődnie. Ne feledje, hogy nem kapcsolatot épít, hanem csak élvezi és jól érzi magát.

6. Mindig védje meg magát

Nagyszerű lehet a szex olyan valakivel, akiben megbízik, de még mindig ne felejtse el a szexuális óvintézkedéseket. Éppen ezért jó, ha időben megvitatjuk ezt a kérdést, és eldöntjük, melyik lehetőség a megfelelőbb az Ön számára.

7. Milyen leszel mások előtt?

Párosít
Párosít

Feltétlenül beszélje meg mások számára a kapcsolati stratégiáját, ami különösen fontos, ha cégben mozog. Szeretné, ha titokban maradna a kapcsolata? Szeretne elmondani rólad a barátainak, amikor egy másik találkozó után együtt elmennek? Fontos, hogy ezekről a pillanatokról előre beszéljünk, hogy ne legyenek kellemetlen meglepetések.

8. Vázolja fel a komfortzónáját

Ismerje a határait, és ne habozzon mindig erről beszélni - a lehető legőszintébbeknek kell lennie egymással. Csak akkor tudnak együtt szórakozni, de nem ronthatják el a barátságot.

9. Mi történik, ha találkozol valakivel?

Természetesen mindketten tudjátok, hogy nem lesz barátok a szexért végtelen idő és egy nap vége lesz. Ezért jobb ezt előre megbeszélni, nem pedig közvetlenül azelőtt, hogy megtörténne.

10. Ügyeljen arra, hogy mindkettőtök számára szórakoztató és élvezetes legyen

Szex egy baráttal nagyszerű módja lehet nemcsak egészségének, hanem lelkiállapotának javításában is. Ügyeljen arra, hogy Ön és partnere is csak pozitív érzelmeket kapjon az együtt töltött időből.

Az előnyökkel rendelkező barátoknak számos előnye és hátránya van. Ebben az esetben az a fontos, hogy megítélje, megfelel-e Önnek a kapcsolat továbbfejlesztett formátuma.

Ajánlott: