Zlatka Dimitrova Tárgyakat Adományoz A Betegek Számára

Videó: Zlatka Dimitrova Tárgyakat Adományoz A Betegek Számára

Videó: Zlatka Dimitrova Tárgyakat Adományoz A Betegek Számára
Videó: PLAYMATE ALL STARS ZLATKA DIMITROVA ЗЛАТКА ДИМИТРОВА 2024, Március
Zlatka Dimitrova Tárgyakat Adományoz A Betegek Számára
Zlatka Dimitrova Tárgyakat Adományoz A Betegek Számára
Anonim

A játékostárs Zlatka Dimitrova a közelmúltban egy nemes célnak szentelte magát - holmiját aukciókra ajánlja fel, amelyeken keresztül forrásokat gyűjtenek a súlyos betegek megsegítésére.

Zlatka már több aukción vett részt, amelyeket az interneten szerveznek, hogy az ország minden tájáról érkező embereket megkísérelje az öröm, hogy van valami, amelyet híres emberek választanak.

Zlatka nagyon aktívan részt vesz adománygyűjtési kampányokban, és olyan ékszereket és látványos kiegészítőket adományoz, amelyek sok hölgynek tetszenek, és azonnal licitálni kezdenek. Azok, akik egy Zlatka által választott ékszert vagy kiegészítőt szeretnének beszerezni, meglehetősen nagyok, de csak az nyer, aki a legjobb árat kínálja.

Zlatka Dimitrova
Zlatka Dimitrova

Néhány nappal ezelőtt Zlatka csatlakozott egy pályázathoz, amelynek keretében pénzeszközöket gyűjtöttek egy beteg nő kezelésére, akinek súlyos gyermekével kell megküzdenie annak érdekében, hogy kisgyermeket neveljen.

Az aukcióra a Zlatka számos látványos kiegészítőt biztosított, köztük számos gyönyörű fülbevalót, amelyek nem szabványos formájúak és kivitelűek. Ezenkívül a szépség egy nagyon elegáns nyakláncot ajándékozott, amelynek formája szintén eltér a szokásostól.

A játszótárs ismét bebizonyítja, hogy nemcsak nagyon jó ízlése van a gyönyörű tárgyak megválasztásában, hanem azt is, hogy jó szíve van, amely segítséget nyújt a rászoruló embereken. Nemrégiben Zlatka adományozta holmiját, hogy segítsen pénzeszközök gyűjtésében egy izomdisztrófiában szenvedő fiú számára.

Ajánlott: