Feng Shui Az Irodában

Videó: Feng Shui Az Irodában

Videó: Feng Shui Az Irodában
Videó: szökenő az irodában 2024, Március
Feng Shui Az Irodában
Feng Shui Az Irodában
Anonim

A feng shui keleti tanításának fő célja harmonikus és egészséges légkör és környezet megteremtése mind az élet, mind a munka számára. És a mindennapi életben, mint a miénk, amelyben mindenféle elektronika vesz körül minket, például számítógép, TV, DVD-lejátszó, mobiltelefon - ez enyhén szólva is nehéz munka.

Ennek eredményeként egyre több ember kezdett az ókori kínai tudomány felé fordulni környezetének javítása érdekében. Bizonyított, hogy az emberek többsége tudatos életének 75% -át munkában tölti. Ezért van az, hogy az irodában mindenki jól érezze magát.

A tanítások kulcsfontosságú része a yin és a yang. Fontos részét képezik az elektromos készülékek elrendezésének. A feltételezések szerint a Yang megtalálható gépekben, telefonokban, téglalap alakú íróasztalokban, redőnyökben, fényvisszaverő felülettel rendelkező tárgyakban, a Yin energia pedig papírban, szőnyegekben, fa szekrényekben, műalkotásokban, függönyökben, tapétákban található meg.

Hivatal
Hivatal

A két energiának folyamatosan egyensúlyban kell lennie a szükséges harmonikus környezet megteremtése érdekében. Ez viszont a jövedelem növekedésével párhuzamosan megnövekedett szerencséhez vezetne.

A helyiségben, ahol az iroda található, természetes fényárammal kell rendelkeznie. Viszont ki kell egyensúlyozni a redőnyökkel, függönyökkel vagy növényekkel. Kimutatták, hogy a mesterséges megvilágítás depressziót okoz.

A helyiségben jelen lévő színek a Yin-nek vannak alárendelve - zöld, kék és fekete. Nem szabad azonban tolakodniuk. Kiegyensúlyozottak lehetnek gyönyörű képen, kontrasztos színekkel.

Az irodában dolgozó emberek többségének asztala általában egy lepedők, mappák, tollak kis univerzuma. Feng Shui azt tanácsolja, hogy ezt a pultot naponta tisztítsák meg és tisztítsák meg, eltávolítva a régi, felesleges tárgyakat és papírokat. Negatív energiát hordoznak. A káosz rendszerezése érdekében minden irodának fiókokra is szüksége van.

Az íróasztal helye a számítógéppel és a székkel rendkívül fontos. Az ülés mögött soha nem lehet ajtó vagy ablak. Az ilyen hozzáállás ingerlékennyé és idegessé teszi az embert. Ha egy kiálló sarok vagy oszlop van mögötted, akkor a legjobb, ha függő virágok falával maszkolod.

Irodák
Irodák

Másrészt a nap nem tükröződik a monitoron. Ennek megfelelően az íróasztalt átlósan az ajtóhoz kell helyezni. Asztali lámpa használata esetén annak átlósan a számítógép felé kell néznie. Az íróasztal a szoba sarkában helyezhető el, amennyire csak lehetséges, az ajtajától, ahol parancsnoki pozíciót kap.

A kreativitás fokozása érdekében a számítógépet az irodától nyugatra vagy északra kell elhelyezni. Ha növelni akarja a jövedelmezőséget, helyezze délkeletre.

Annak érdekében, hogy a munka zökkenőmentesen menjen, ami óhatatlanul új üzleti sikerekhez vezet, a feng shui azt javasolja, hogy egy kis szökőkutat vagy akváriumot helyezzen el keletre, északra vagy északkeletre.

Fekete vagy kék halak alkalmasak rá. A pénzügyek stabilizálása érdekében helyezze a széfet északra, nyugatra vagy északnyugatra.

Ajánlott: